Kako brezplačno do klimatske naprave?

Sonce je pregnalo deževno pomlad in kar na hitro nas je dosegla vročina. Ker se v podjetju Airabela zavedamo, kako pomembna je optimalna temperatura v notranjih prostorih, boste v letošnjem poletju »naši« kupci imeli edinstveno priložnost, da pridobite klimatsko napravo brezplačno. Kako si preberite v nadaljevanju.

Ste eden izmed tistih, ki po dolgi in deževni pomladi le stežka prenašate vročino ali pa Vam je udobna temperatura v domu neprecenljiva? Potrebujete klimatsko napravo, ker je bodisi nimate bodisi Vam je obstoječa naprava odslužila? Sedaj imate idealno priložnost in idealen razlog za nakup, kaj pravite?

Kako do brezplačne klimatske naprave?

Če vstopite “v poletje z Airabelo” in preko naših poslovnih partnerjev kupite klimatsko napravo Daikin skupaj z vgradnjo v stanovanjski objekt, boste lahko sodelovali v naši veliki nagradni igri. V nagradni igri lahko sodelujete le, če boste klimatsko napravo kupili med 01.06.2019 in 31.07.2019 in se do 15.08.2019 registrirali za sodelovanje preko obrazca na naši spletni strani www.airabela.si/kontakt-nagradna-igra.

Katero klimatsko napravo naj izberem?

Podjetje Daikin ima v svojem naboru izdelkov različne vrste klimatskih naprav, ki lahko zadovoljijo potrebe vsakega uporabnika. Od tistih najbolj zahtevnih, ki potrebujejo izjemno filtracijo zraka zaradi svojih alergijskih reakcij, do tistih manj zahtevnih, ki potrebujejo zgolj osnovne funkcionalnosti klimatske naprave, pa tudi do tistih, ki jim je najpomembnejša stilsko dovršena oblika in izgled.

Če pa iščete klimatsko napravo, ki Vam trenutno na trgu ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, pa je za Vas najprimernejša klimatska naprava Daikin Perfera FTXM-N. Najnovejši model, ki je na trgu od meseca marca 2019 Vam ponuja najboljšo zmogljivost po standardu A+++ z minimalnim potencialom globalnega segrevanja zaradi uporabe hladilnega sredstva R-32, čistejši zrak po zaslugi Daikinove napredne tehnologije Flash Streamer, skoraj neslišno delovanje notranje in zunanje enote, enostavno uporabo in nadzor zaradi že vgrajenega Wi-Fi vmesnika, ki omogoča lažje prilagajanje sistemskih nastavitev in časovnikov od koderkoli v hiši ali na daljavo prek pametnega telefona z aplikacijo Daikin Online Controller. Hkrati Daikin Perfera FTXM-N deluje tudi do nizkih zunanjih temperatur (-20°C) v načinu ogrevanja, kar pomeni, da jo lahko uporabljate tudi za ogrevanje v času zimskih mesecev.

In če smo že pri ogrevanju naj Vam postrežemo še z eno primerjavo. Ste vedeli, da je ogrevanje s klimatsko napravo kar do šestkrat cenejše od direktnega ogrevanja na električno energijo, do štirikrat cenejše od ogrevanja na kurilno olje in kar do trikrat cenejše od ogrevanja s plinom? Predvsem v prehodnih obdobjih je klimatska naprava lahko izredno učinkovit in energetsko varčen način ogrevanja. Zakaj? Razlog za to tiči v dejstvu, da le-ta večino toplotne energije proizvede s črpanjem toplote iz ozračja.

Več informacij o nagradni igri in ponudbi klimatskih naprav lahko dobite na naši spletni strani www.airabela.si ali na telefonski številki 080 88 50. Vabljeni tudi v naš razstavni salon na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani, kjer si boste lahko ponudbo naših klimatskih naprav tudi v živo ogledali.

info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Urednik portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekPločevinasta kritina TILCOR
Naslednji članekImpregnatorji za zaščito betonskih tlakovcev in robnikov
Logotip Airabela

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.