Renault 5 pošilja pozdrave iz proizvodnje! (FOTO)

Renault 5 je v proizvodnji
Foto: on renault

»To ni le vrnitev, to je R5VOLUCIJA,« sporoča Renault v svoji najnovejši objavi. Govora je seveda o Renaultu 5, ki bo kmalu na voljo. Težko pričakovana predelava legendarne »petke« je skorajda pred vrati. Zdaj nas pozdravlja z novimi fotografijami.

Renault 5 je eden najbolj pričakovanih avtomobilov

»Legenda se vrača. Prihaja v povsem novi, 100 % električni, tehnološko napredni in povezani preobleki. To je prava r5tro-futuristična r5volucija! In ustvarjena je v Evropi,« navdušeno pozdravlja francoska znamka, ki je pred mnogimi leti svetu predstavila legendarni Renault 5. Zdaj se ta vrača v električni izvedbi, o kateri smo veliko pisali v prispevku Renault 5 razkril svojo ceno in zmogljivost

Kaj nam pokažejo slike Renaulta 5?

Zadnji del Renaulta 5
Zadnji del Renaulta 5 Foto: on renault

Po besedah ​​šefa Renaulta Luce de Mea in njegovih sodelavcev se 5 razvija kot najbolj zabaven mali električni avtomobil za vožnjo.

»Renault 5 je avto, ki si ga vsi želijo. To je legenda, ki je navdihnila vse generacije in vsi se ga veselijo,« je dejal de Meo na dogodku.

Povedal je, da bo Renault 5 v svoji končni obliki razkrit februarja v Ženevi. Kaj pa so nam tokrat povedale te fotografije?

Renault 5 bo posvojil element električnega Twinga
Foto: on renault

Obrobe žarometov se zdijo nekoliko bolj okrogle, projektorji pa so zdaj bolj običajni bloki LED.

Indikator napolnjenosti je na pokrovu motorja – podobno kot pri novem konceptu Renault Twingo – s stilizirano številko »5«, ki se postopoma napolni ali prazni za prikaz polnosti baterije.

Na zadnjem delu je reža med zgornjim in spodnjim segmentom zavorne luči večja kot prej. Svetlobna palica, ki se je raztezala po celotni širini zadnjega dela, je bila nadomeščena z okrasnim delom v enobarvni črni barvi. Poleg objave dražilnih slik je znamka tudi potrdila, da baterija z zmogljivostjo 52 kWh nove 5ke omogoča doseg 400 kilometrov, glede na teste.

Renault 5 izpostavlja 5 točk

  • R5ENERGIZED: Uživajte v E-TEch 100 % electric tehnologiji, z dosegom vožnje do 400 km.
  • Renault 5 je pred vrati
    Renault 5 je pred vrati Foto: on renault

    R5SOURCEFUL: Dvosmerno polnjenje: energijo, shranjeno v bateriji vašega Renault 5, lahko uporabite za napajanje vsakodnevnih električnih naprav (računalnik, sesalnik itd.).

  • PROIZVODNJA V EVR5PI: Renault 5 bo proizvedena v proizvodnem obratu v Douai, Francija.   
  • R5DIGITALIZED: Izpopolnite svoja potovanja in doživetja v Renault 5 z uporabo glasovnega nadzora za komunikacijo, s pomočjo našega uradnega avatarja, reno.
  • R5SPECTFUL: V vozilu je vsaj 22 % recikliranih materialov in več kot 85 % materialov, ki jih je mogoče reciklirati.
Žiga Kastelic

SEO urednik

Prejšnji članekToplotna črpalka: Kaj je ključno pri izvedbi?
Naslednji članekKako očistiti Dolce Gusto Piccolo? (VIDEO)
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.