Podjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover

Prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover za najvišji letni promet v 2019 je podjetje Airabela.

Daikin Industries Ltd. sporoča, da je podjetje Airabela letošnji prejemnik nagrade Highest Turnover (op. Najvišji promet), ki jo podarja podjetje DACE svojim distributerjem Daikinovih naprav v vseh 15 državah združenih v holding. V Airabeli so si nagrado prislužili s tem, da so bili med 15 državami pod okriljem DACE prav oni tisti, ki so v finančnem letu 2019 ustvarili najvišji promet med vsemi distributerji.

Prejeta nagrada je še dodatna potrditev, da delajo dobro in še dodatna motivacija k uresničevanju vizije, s katero želijo dolgoročno ostati vodilni distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji. Zahvala pa gre tudi, kupcem, projektantom, investitorjem, monterjem in vsem njihovim strankam, brez katerih jim ne bi uspelo.

Airabela je pooblaščeni distributer klimatskih naprav ter ogrevalnih in prezračevalnih sistemov tako za stanovanjske kot poslovne objekte. Svoje delo gradijo na strokovnosti in iskrenosti, saj želijo s svojim delovanjem prispevati k doseganju učinkovitejše rabe energije in nenazadnje tudi večjemu udobju in kakovosti vsakdanjega življenja.

Delujejo pod okriljem matičnega podjetja Daikin Industries Ltd., ki v Evropi vodi svoje poslovanje prek podjetja Daikin Europe N. V., s sedežem v Belgiji. Daikin Europe pa je evropski trg dodatno razdelil na manjša podjetja, ki svoje ozemlje pokrivajo v okviru držanih meja, na primer Daikin Italy, Daikin Germany, Daikin France … Ker pa specifičnost trgov terja prilagajanje, je srednja Evropa združena v Daikin Airconditioning Central Europe Handels GmbH (DACE), ki pokriva Avstrijo in 14 drugih držav, ki geografsko ležijo južneje od nje. Mednje spadajo tudi Slovenija, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Makedonija, Albanija, Madžarska …

info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Prejšnji članekWoody CAR je leseno-električni avto za otroke
Naslednji članekKickstarter od septembra tudi uradno v Sloveniji!
Logotip Airabela

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.