Woody CAR je leseno-električni avto za otroke

Kaj se zgodi, ko otroški spomin zmešaš s poklicem inženirja? Lesen avto za otroke, ki ga poganja električna baterija. Slovenski produkt na Kickstarterju je unikaten izdelek, ki navdušuje že mnoge. Kaj točno je Woody car in zakaj bi ga imeli prav za vašega otroka?

Vsak Woody avto je unikaten in narejen iz trpežnega ter domačega lesa. Je pionir med leseno-električnimi avtomobili, torej takega na svetu še ni. Iz skrbno izbranih materialov je izdelan za otroke ter jim omogoča njihov prvi stik z vožnjo. Da pa vas ne bo strah, ko se bo otrok vozil po travniku, je na voljo tudi brezžični daljinec. Ta vam omogoča popoln nadzor nad vozilom, če se vam zdi, da vaš otrok ni odličen voznik.

Woody

Okolju prijazni slovenski materiali

Ustvarjalci ponosno naznanjajo, da je vsak avto narejen iz slovenskega lesa, nerjavečega jekla in materialov, ki so okolju prijazni. Svoj avtomobil lahko naročite z določenimi elementi in drugačnimi barvami. To še doda unikatnost vsakemu »lesenemu konjičku«.

Usnjen sedež

Razni dodatki

Naročilo vam omogoča izbiro različnih dodatkov na avtu. Tako so med njimi luči LED, ki bodo tako spredaj kot zadaj. To bo vsekakor prišlo prav v temnejših urah dneva. Da se bo vaš nadebudnež čim bolj prijetno počutil, se lahko sedež nadgradi z usnjem. Mehkejše naslonjalo in sedež bosta pripomogla k lažjemu osvajanju vozniških izkušenj. Vožnjo bo omogočala baterija s kapaciteto 12V/12 Ah in polnilcem z več možnostmi vtičnic. Najbolj od vsega pa je pomemben nadzor, ki ga boste dosegli z brezžičnim daljincem. Avto lahko z njim nadzorujete do 30 metrov daleč in tako ne bo prišlo do neželenih trkov.

Brezžični daljinec

Vsakodnevni napredek

Ker so inženirji v skupini, po duši tudi inovatorji in ustvarjalci, se avto Woody vedno nadgrajuje. Postaja bolj varen, bolj vzdržljiv, lepši in bolj otroku ter okolju prijazen. Njegovega slovenskega avtorja Matevža Reberčnika lahko pogledate in podprete na Kickstarter Woody Car.

Prejšnji članekDeforestacijo v Amazonskem pragozdu lahko preprečujete kar iz udobja vašega kavča
Naslednji članekPodjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.