Okna SATLER s sistemom za pametno odpiranje

0

Visoka toplotna in zvočna izolacija, energetsko učinkovita okna, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene odlikujejo okna SATLER.

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so Aluplast, Heroal, Winkhaus, Gebherdt stahl, Reflex, vam zagotavljajo vrhunsko kakovost njihovih izdelkov.

Vzporedno odmaknjena okna – naravno prezračevanje

Okna niso samo steklene plošče, ki v hišo prepuščajo svetlobo, ampak pomemben arhitektonski gradnik stavbe. Pri podjetju Winkhaus se tega pomena dobro zavedajo, zato razvijajo inteligentne in zmogljive sisteme, ki so – očem skrito – vgrajeni v okna.

Zaradi vzporedno odslonjenega okenskega krila od okvirja nastane 6 mm velika prezračevalna reža po celotnem obodu. Ta rešitev omogoča idealno ozračje v prostoru z blago, stalno izmenjavo zraka, hkrati pa zagotavlja zaščito proti vlomu (enako kot ima to zaprto okno). Z okni, ki imajo vgrajen sistem za vzporedno odmaknjena okna, bo vaš dom varen tudi pred hrupom in nalivi, poleg tega pa s kroženjem zraka učinkovito preprečujete pojav plesni.

Okna SATLER znova dokazujejo, da so odlično prilagojena na zahteve prihodnosti in s tem na vaše zahteve!

Obiščite jih na Sejmu dom 2018

V času od 13. do 18. marca 2018 se vam obeta edinstvena priložnost, da jih obiščete na Sejmu Dom, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete v dvorani A2 – Kocka, na razstavnem prostoru številka 30.

Sejem poteka pod sloganom: »Ključne rešitve za vse tiste, ki gradijo, prenavljajo ali pa to načrtujejo,« in vam ponuja možnost, da se pobližje seznanite z njihovo tradicijo, ponudbo, načinom dela ter produkti, ki jih odlikujejo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.