Matjaž predstavlja: Sekcisjka garažna vrata Hörmann z navpičnim odpiranjem

Elegantna avtomatska sekcijska garažna vrata Hörmann se odpirajo navpično navzgor. S sekcijskimi garažnimi vrati Hörmann pridobite več prostora v garaži in pred njo – in na voljo imate celoten prehod.

Prilagodljivost sekcijskih garažnih vrat Hörmann vgradnim situacijam

Pri izbiri sekcijskih garažnih vrat Hörmann oblika garažne odprtine ne igra vloge. Garažna odprtina je lahko pravokotna, poševna, s segmentom (segmentnim lokom) ali polkrožnim lokom. Hörmann sekcijska garažna vrata so vedno primerna.

Širši prehod sekcijskih garažnih vrat Hörmann

Pri starejših dvižnih vratih pogosto odločajo milimetri, ko zapeljete v garažo in iz nje. Do 14 cm širši prehod pri sekcijskih garažnih vratih Hörmann omogoča, da je parkiranje modernih, širših osebnih in terenskih avtomobilov bistveno prijetnejše.

Sekcijska garažna vrata Hörmann imajo zaščito pred vlomi

Pri sekcijskih garažnih vratih Hörmann varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskoči v omejevalnik tekalnega vodila in zaščiti vrata pred zunanjim dvigovanjem. Ta zapahnitev sekcijskih garažnih vratih Hörmann deluje izključno mehansko in je učinkovita tudi v primeru prekinitve električne napetosti.

Vremenska odpornost sekcijskih garažnih vrat Hörmann in zaščita

Trajno elastična in vremensko odporna tesnila na vseh štirih straneh Hörmann sekcijskih garažnih vrat zadržujejo veter in dež. Dvostenska sekcijska garažna vrata Hörmann so med posameznimi elementi vrat dodatno opremljena z zelo kakovostnimi sredinskimi tesnili. Talno tesnilo sekcijskih garažnih vrat Hörman lahko zaradi večje površine profilne cevi izenači manjše neravne površine tal.

Podjetje Matjaž d.o.o. je generalni zastopnik priznanega nemškega proizvajalca vrat Hörmann. V Sloveniji je vodilno podjetje na področju prodaje visoko kakovostnih garažnih, vhodnih, krilnih in industrijskih vrat Hörmann. Zagotavljajo vam celotno storitev, od prodaje, dobave, montaže do servisa.

Matjaž vam ponuja še stranska sekcijska garažna drsna vrata Hörmann, ki se namesto pod strop zapeljejo ob steni.

info@matjaz.si | 03 712 06 00

Vsak dan v našem življenju je zaznamovan z garažnimi in drugimi vrati, vendar se le redko ozremo v vse njihove vloge. Ob sami funkcionalnosti, torej zagotavljanju varnosti in zaščite, imajo zagotovo še estetski pomen.

Prejšnji članekHIDROPROOF sistemi temeljenja stavb na toplotni izolaciji s poudarkom na zaščiti pred talno vlago in vodo
Naslednji članekOkna SATLER s sistemom za pametno odpiranje
info@matjaz.si | 03 712 06 00

Vsak dan v našem življenju je zaznamovan z garažnimi in drugimi vrati, vendar se le redko ozremo v vse njihove vloge. Ob sami funkcionalnosti, torej zagotavljanju varnosti in zaščite, imajo zagotovo še estetski pomen.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.