ECOFILM: Električna IR sevalna folija za ogrevanje

0

ECOFILM električna grelna folija je edinstven proizvod namenjen za ogrevanje notranjih prostorov, kjer imajo na razpolago veliko prosto površino stropa ali tal. Glavna prednost je debelina folije, ki meri le 0,4 mm, in sposobnost ogrevanja po vsej razpoložljivi površini. Na ta način dosežemo zahtevano temperaturno udobje prostora že pri nižjih temperaturah medija, gradbene konstrukcije (stropovi in talne obloge) pa so izpostavljene manjšim toplotnim obremenitvam in temperatura površine je enakomerno porazdeljena.

ECOFILM F – folija za talno ogrevanje

ECOFILM F električne talne grelne folije so namenjene za talno ogrevanje suhih prostorov – pod plavajoče pode (laminat, parket) ali z uporabo dodatnih HEAT-PAK plošč tudi pod itison, tapison, PVC talne obloge.

 

ECOFILM SET – folija za talno ogrevanje – komplet za samovgradnjo

S pomočjo ECOFILM SET folije si lahko talno ogrevanje prostora vgradite sami. Komplet vsebuje folijo (različne dolžine) in 5m priključnega kabla.

 

ECOFILM C – folija za stropno ogrevanje

ECOFILM C stropne grelne folije so namenjene za stropne strukture iz mavčno-kartonskih plošč kot stropno sevalno (IR) ogrevanje.

 

ECOFILM MHF – folija za preprečevanje rosenja ogledal

ECOFILM MHF ogrevalna folija ščiti kopalniška ogledala proti rosenju (zameglitvi). Folije imajo dvojno zaščito (zaščita v vlažnem okolju) in so opremljene s samolepilno površino, da jo lahko prilepimo na hrbtno stran ogledala.


Izkoristite priložnost ter si ECOFILM rešitve v živo oglejte na 50. MOS-u in sicer na razstavnem prostoru podjetja MIMARO d.o.o.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.