Inteligentna majhna čistilna naprava theONE SBR

Naprava theONE SBR je primerna za stanovanjske objekte, kateri niso priključeni na kanalizacijo. Tehnologija SBR z integriranim sistemom za stabilizacijo aktivnega blata.

Čistila naprava SBR theONE je izdelana iz polietilena visoke gostote, ki je povsem odporen na sevanje UV žarkov. Komplet vključuje zunanjo omarico z puhalom zraka, napredno krmilno enoto (z možnostjo nastavitve programa glede na število uporabnikov), in opozorilno signalizacijo, ki se aktivira v primeru nepravilnega delovanja čistilne naprave.

Odlikujejo jo nizki obratovalni stroški in kakovost očiščenih odplak, celotni postopek čiščenja se odvija v treh ciklih v enem rezervoarju, očiščene odplake pa je mogoče izliti v potok ali zemljo/ponikovalnico. Ne potrebuje dodatnih bioloških pripravkov. Transport, namestitev in obratovanje pa so preprosti.

Celotna čistilna naprava theONE SBR z namensko ponikovalnico se dobro prilega v prostor v izmeri samo 8m2 (ponikovalnica ni v ceni čistilne naprave). Naprava nima mehanskih delov, njena zasnova pa je modularna. Možno je daljinsko upravljanja in tudi priključitve na SMART HOME. Nima mehanskih delov, njena zasnova pa je modularna. Odstranjevanje usedlin le enkrat letno ali večkrat, saj je odvisna od števila uporabnikov.

Zasnova čistilne naprave je modularna, naprava pa se sklada z zahtevami EU, s standardom PN EN 12566-3+A2:2013 in ima certifikat CE.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.