Brez tega pri vrtnarjenju in vzdrževanju hiše v 2020 ne bo šlo

Ljudje se bolje počutimo, ko smo aktivni v okolju, ki nas obkroža in nam veliko pomeni. Tudi takrat, ko se v družbi povezujemo s tistimi, ki imajo podobne ali sorodne cilje, ali pa takrat, ko se samoiniciativno učimo novih spretnosti. In vrt je kot del narave tisti, ki nas vedno pomirja, zato tudi  96 % vrtnarskih navdušencev pravi, da jih delo na vrtu osrečuje. Veselja seveda ni brez ustreznega orodja in pripomočkov.

Urejanje okolice
Foto: Unicommerce – Fiskars

Novo orodje, še večje veselje

Vsako leto novi izdelki za vrtnarjenje in orodja za delo doma in na vrtu močno olajšajo življenje. Samo dolgoletne izkušnje privedejo do spoznanj, kaj je potrebno izboljšati in na kakšen način.

Vse lažji materiali in ergonomsko oblikovani pripomočki so zagotovo nekaj, kar olajša delo doma in na vrtu. Na tem področju ledino orje finsko podjetje Fiskars, ki je najstarejša blagovna znamka vrtnega orodja, saj njeni začetki segajo že v leto 1649. Njihovi izdelki so dovršenih oblik, ergonomsko oblikovani, izdelani iz lahkih in trpežnih materialov, ki zadovoljujejo stroge finske standarde kakovosti.

Novosti v 2020

Družba Unicommerce slovenskemu trgu letos že predstavlja najnovejša orodja blagovne znamke Fiskars. Ta bodo uporabnike v njihovih bivalnih okoljih razveseljevale tako pri vrtnarjenju kot pri vzdrževanju hiše.

Med izdelki za obdelovanje zemlje Fiskars ponuja grablje, lopate, motike, vile in ročne kultivatorje. Za urejanje zelenic sta na voljo ročna kosilnica ter učinkovit odstranjevalec plevela. Za nego rastlin, cvetja, grmovnic in žive meje so na voljo raznolike vrste vrtnih škarij in obrezovalnih klešč. Fiskars je pri nas še posebej poznan po svojih nožih in brusih, žagah ter sekirah.

Zalivanje

Zalivalni sistemi že dalj časa niso primerni zgolj za večje površine. Kot novost Fiskars letos predstavlja tudi nove sisteme za zalivanje. Ti so izjemno učinkoviti tako na majhnih kot večjih urbanih vrtovih. Ponudbo seveda dopolnjujejo še izdelki za čiščenje žlebov, vrta, vrtnih poti ali dvorišč, od raznolikih večnamenskih metel, ki jih potrebujemo poleti, do snežnih orodij, ki nam bodo koristili pozimi.

Preberite več: Kako očistiti žleb

Sitemi za za zalivanje vrtov in zelenic ter inovativna rezalna vrtnarska orodja so zagotovo v pomoč pri lahkotnem, hitrejšem in spretnejšem urejanju vašega vrta. Med novostmi so vse pozornosti vredni izdelki Fiskars iz serij Norden in Solid, od sekir za obdelavo lesa, vrtnih žag in brusov, do najnovejših škarij za obrezovanje rezanega cvetja in grmovnic.

Gradbeniki, pozor

Tudi na gradbišču je izkušnja z boljšimi sredstvi boljša. Fiskars je tako s svojo napredno tehnologijo pri novih orodjih PowerArc in PowerGear poskrbel tudi za izboljšanje uporabniške izkušnje na gradbišču. Izdelki se ponašajo z izboljšanimi rezili, pri čemer poleg vrhunske mehanike ter napredne ergonomije za uporabnika pomenijo tudi optimizacijo moči pri njihovi uporabi, saj bosta napor in obremenitev pri rezanju manjša za kar 30 do 50 %.

Tako bo letošnje leto zaznamovala ponudba izdelkov PowerArc ter rezalnih orodij PowerGear, ki uporabnikom omogočata izkoristiti polno moč tega izpopolnjenega gradbenega orodja, pa tudi večjo učinkovitost ter z manj napora tudi večje udobje pri delu.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekZmanjšajte porabo elektrike
Naslednji članekKončno lažje do stanovanja?

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.