5 še boljših razlogov zakaj morate imeti zimski vrt

Zimski vrtovi, ki so že dolgo časa poznani po Evropi, Kanadi, ZDA in Avstraliji, postajajo zaradi vse nižjih cen zelo priljubljeni tudi pri nas. Omogočajo nam veliko svetlobe, hkrati pa nas ščitijo pred dežjem, snegom in mrazom, poleti pa pred mrčesom, močnim soncem in soparo. Poglejmo glavne razloge, zaradi katerih preprosto morate imeti ta lastni sončni kotiček.

Dodaten prostor

Zimski vrt je najlažji in najcenejši način, da povečamo kvadraturo svoje hiše. Klasični zidovi lahko stanejo tisoče evrov več kot eleganten zimski vrt. Ta pa ne bo le povečal vrednost vaše nepremičnine, temveč vam bo tudi omogočil sončenje v udobju lastnega doma.

Učinkovitost

Zahvaljujoč velikim napredkom v dizajnu in materialih lahko uživate v zimskem vrtu skozi celo leto. Njegove izolacijske lastnosti v kombinaciji s prepuščanjem veliko svetlobe pa bo drastično znižalo zimske stroške ogrevanja.

Prilagodljivost

Imate v glavi že vizijo svojega popolnega zimskega vrta? Ni problema! Izdelajo se lahko v številnih oblikah in materialih od plastičnih, aluminijastih in steklenih.

Razgled

Imate čudovit razgled na vrt, katerega lahko občudujete le od zunaj? Namesto, da se od njega ločite s sezidano pregrado, ga občudujte celo leto skozi ogromna steklena okna. Veliko svetlobe, ki jo dobite z zimskim vrtom, bo vizualno povečalo še najmanjše sobe. Ne smemo pa pozabiti, kako boste lahko v lastnem udobju ustvarjali vitamin D.

Podaljšajte sezono

Zimski vrt prinese zunanjost v vaš dom. Predstavljajte si udobno pohištvo, ki ga vreme ne bo uničilo, na katerem pijete jutranjo kavo ob sončnem vzhodu. In pozabite na komarje in cvetni prah. Uživate lahko v vseh prednostih zunanjosti brez kakršnihkoli slabosti. Neprecenljivo!

Ne prezrite še prvega dela serije 5 razlogov zakaj morate imeti zimski vrt.

logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekIzziv, ki osvaja splet
Naslednji članekV 2017 v javno vodovodno omrežje načrpane 4,7 % več vode kot leto prej
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.