5 razlogov zakaj morate imeti zimski vrt

Zimski vrtovi, ki so že dolgo časa poznani po Evropi, Kanadi, ZDA in Avstraliji, postajajo zaradi vse nižjih cen zelo priljubljeni tudi pri nas. Omogočajo nam veliko svetlobe, hkrati pa nas ščitijo pred dežjem, snegom in mrazom, poleti pa pred mrčesom, močnim soncem in soparo. Poglejmo glavne razloge, zaradi katerih preprosto morate imeti ta lastni sončni kotiček.

Idealen je za pisarno

Če delate od doma, a ljubite sonce in naravo, je to idealna rešitev, da združite oboje. Zimski vrt vam bo nudil vse prednosti narave, hkrati pa vas bo ščitil pred motečimi zvoki zunanjega sveta. Tako boste lahko v miru in prijetnem okolju zaključili vse svoje naloge.

Popolna dnevna soba

Zimski vrt je odličen prostor, kjer se lahko zbere cela družina in prijatelji. Lahko se sproščate ali zabavate brez strahu pred komarji in sončnimi opeklinami. To je idealen prostor za vse vrste družabnih dogodkov.

Ustvarite boljšo atmosfero

Zimski vrt je odličen prostor za vso družino. Popoln je za jesensko in zimsko zajtrkovanje na soncu, ko je zunaj že prehladno. Otrokom lahko služi tudi kot igrišče, kjer lahko pustijo vse svoje igrače, da vam ne bodo v napoto v hiši. Zimski vrt je tudi odlična soba za večerno gledanje televizije. Si predstavljate kako noro je gledanje odličnega filma pod zvezdnim nebom?

Povečajte prostor

Zimski vrt je najugodnejši način za povečanje prostora v vaši hiši. Je preprost za izgradnjo in enostaven za vzdrževanje. Poleg tega pa vam bo še znižal stroške ogrevanja hiše, saj deluje kot dodaten izolacijski pas.

Zimski vrt je lahko pravi vrt

Če bi radi celo leto uživali v svežih zeliščih in hrani z lastnega rastlinjaka, lahko v zimskem vrtu nasadite tudi vse vrste rastlin, ki vam bodo še dodatno ustvarile vtis, da ste v naravi. Hkrati pa bodo tudi zaščitene pred številnimi škodljivci, katerih je vsako leto več. Vsi sosedi vam bodo zavidali, ko jim boste pozimi ponudili svež domač paradižnik!

 

Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva in že 7. leto stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku. Za vse informacije jih lahko kontaktirate po e-pošti na naslov mca@t-1.si ali po telefonu 041 692114.

Privoščite si vaš sanjski zimski vrt po najboljši ceni. Olajšajte si izbiro z brezplačnim svetovanjem, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Skupaj boste lahko tako izbrali za vas najboljšo rešitev.

logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekVabljeni na dan odprtih vrat v Horjul
Naslednji članekZ vesoljskimi materiali do boljših oken
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.