Izkoristite deževnico in prihranite pri stroških vode!

Kaplje dežja, ki padajo na vodno gladino

Obupavate nad stroški vode, ki se med poletnimi meseci močno povišajo? V tej vročini se potrebe po vodi povečajo, saj je treba zalivati vrt, opere se več perila, in kar naenkrat ugotovimo, da so stroški vode ogromni. Na srečo lahko to spremenite na enostaven način – z zbiranjem deževnice!

Letno na naše področje pade milijone litrov deževnice. Le redki pa jo tudi zbirajo in uporabljajo. Če ste vešči vrtičkarji, dobro veste, da je deževnica najboljša za vrtnine. Pa veste, da se deževnico lahko uporablja tudi za druge stvari, kot je na primer pranje perila ali splakovanje stranišča? Deževnica je popolnoma brezplačna, zato se njeno zbiranje zagotovo izplača.

V podjetju TIMS LOVŠE, d. o. o. vam ponujajo betonske zbiralnike deževnice. Izbirate lahko med betonskimi zbiralniki deževnice notranjega premera 2000 mm in 2500 mm. Prvi zadržijo med 3100 litrov in 8700 litrov, medtem ko večji zbiralniki zadržijo od 6000 do 20700 litrov vode.

Betonski zbiralnik deževnice in zraven postava moškega, za prikaz velikosti

Zbrano vodo lahko uporabljate v različne namene, pri pranju avtomobila, zalivanju vrta in ostalega čiščenja v vašem domu. S tem boste močno privarčevali pri stroških vode, obenem pa pomagali okolju, saj za potrebe vašega doma ne boste porabljali sveže pitne vode. Od tega imate torej kar dvojno korist!

Za dobavo in montažo betonskega zbiralnika deževnice poskrbijo kar v podjetju TIMS LOVŠE d. o. o. Dobite tudi do 30 let garancije na produkte. Njihovi svetovalci vam bodo znali pomagati pri izbiri prave dimenzije betonskega zbiralnika. Nudijo pa tudi ostale produkte, betonske čistilne naprave, mini klet, ponikovalnice … Ne oklevajte, pri TIMS LOVŠE, d. o. o vam bodo z veseljem pomagali poiskati rešitev za vas. Pokličite na tel. št. 080 5008 ali jih kontaktirajte preko elektronske pošte na info@tims.si. Naj se zbiranje deževnice začne zdaj!

Prejšnji članekNajvišje stavbe na svetu
Naslednji članekKako z malo denarja vzpostaviti pametni dom?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.