sreda, 30 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Sporočila partnerjev Edinstveni trojni filter za vodo, ki bi ga morali imeti

Edinstveni trojni filter za vodo, ki bi ga morali imeti

Ste morda že kdaj imeli občutek, da ima voda iz pipe nekoliko spremenjen okus, včasih lahko smrdi, je rjavkasta, kalna? Za zdravje je še kako pomembno, da je voda, ki jo uživamo neoporečna. Na nečisto vodo odreagira tudi naša koža in zato je pomembno, da iz pipe teče voda, ki je ustrezno prečiščena in za nas neškodljiva.

Rjo, pesek, mivko, mulj, blato, drobne delce, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.) je mogoče preprosto odstraniti z namestitvijo trojnega filtra za vodo.

Trojni vodni filter Triplex ProVsak izmed treh delov opravlja pomembno funkcijo

Trojni vodni filter za hišo Triplex Pro se preprosto namesti na glavni vod vode in zagotavlja čisto vodo v celotnem objektu, naj bo to stanovanje ali stanovanjska hiša.

Kot izhaja že iz imena, je filter sestavljen iz treh delov. V prvem se nahaja mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 20 mcr, ki iz vode odstrani rjo, pesek, mivko, mulj, blato in fine delce ter s tem ščiti naslednji filtrirni vložek.

V drugem ohišju filtra je nameščen mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 5 mcr. Ta filter zadrži še bolj fine delce, ki bi sicer lahko zašli v vodovodno napeljavo, pipe, tuše, WC kotličke, pomivalne in pralne stroje ter druge naprave.

Filtrirni vložek v tretjem delu predstavljata najkakovostnejše kokosovo aktivno oglje GAC in patentiran filtrirni medij KDF® 55 (NSF cerificiran) priznanega evropskega proizvajalca Aquafilter. Slednji zagotavljata odlične čistilne sposobnosti, deluje antibakterijsko in podaljšuje življenjsko dobo aktivnemu oglju. Po njuni zaslugi v vodi, ki priteče iz pipe, ni klora, slabega vonja in okusa. Odstranijo se tudi vse rakotvorne snovi, pesticidi, azbest in težke kovine, kot so živo srebro, svinec, arzen, kadmij.

Zaupajte strokovnjakom

Pomembno je, da je filter ustrezno nameščen. Pri podjetju Henrik Homšak s.p. nudijo strokovno montažo in z veseljem svetujejo pri izbiri. Kot poudarjajo, je, da bi zaščitili inštalacije pred vodnim kamnom, priporočljivo takoj za vodnim filtrom namestiti še magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri, ki odstrani do 30 % prisotnih oblog vodnega kamna. To je predvsem pomembno za zaščito vodovodne inštalacije, ventilov, grelcev, pomivalnih in pralnih strojev, pip, tušev, straniščnih kotličkov in drugih naprav pred vodnim kamnom.

 

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA
041 555 270 | info@vodni-filter.si | www.vodni-filter.si

Urednica portala MojPrihranek.si

S spleta

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

11,789FansLike
313FollowersFollow
247FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Kakšne so najpogostejše napake na lesu, na katere morate biti pozorni?

Da lahko hlodovino razvrstimo po kakovostnih razredih, moramo poznati tudi osnovne napake pri lesu. Poleg tega jih moramo poznati tudi pri krojenju lesa. Opisi...

Triki za urejeno pisalno mizo

Organizacija je lahko težka ali lahka naloga, odvisno glede česa. Veliko težja, kot se zdi, pa je organizacija oziroma urejenost pisalne mize. Če je...

Prostor za vse vrste srečanj

Družinska kopalnica je tisti prostor, kjer se dnevno srečujemo med hitenjem in skrbjo zase. Geberit na tem mestu ponuja nekaj namigov, kako kar najbolje...

Naročite vodič po prenovi doma

Tudi vi načrtujete prenovo doma, pa ne veste, kako bi se je lotili? Potem vam bo zelo prav prišel Ytong vodič po prenovi, ki...