Edinstveni trojni filter za vodo, ki bi ga morali imeti

Voda je vir življenja, zato je ključnega pomena, da pijemo tako, ki je čista. Se vam je že kdaj zgodilo, da je imela voda iz pipe čuden okus? Je morda celo smrdela ali bila kalna? To je znak, da potrebujete zmogljiv filter za vodo, ki bo poskrbel, da pijete le najbolj čisto vodo. Samo taka je dobra za naše zdravje, ki je najpomembnejše, kar imamo.

Trojni filter s tremi pomembnimi funkcijami

Trojni vodni filter za hišo Triplex Pro lahko zelo preprosto namestimo na glavni vod vode. Zagotovil bo čisto vodo v celotnem objektu, ne glede na to, ali živimo v stanovanju ali hiši. Filter je sestavljen iz treh delov, vsak ima svoj namen in funkcijo.

Prvi filter vsebuje mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 20 mcr, ki iz vode ostrani rjo, mivko, pesek, blato, mulj in fine delce. S tem ščiti naslednji filtrirni vložek. V ohišje drugega filtra je nameščen mehanski filtrirni vložek PP (Melt Brown) 5 mcr. Njegova naloga je, da zadrži še bolj fine delce, ki bi drugače lahko zašli v vodovodno napeljavo, tuše, pipe, pomivalne in pralne stroje ali druge naprave.

Trojni filter

Filtrirni vložek v tretjem delu sestavljata najkakovostnejše kokosovo aktivno oglje GAC in patentiran filtrirni medij KDF® 55 (NSF cerificiran) priznanega evropskega proizvajalca Aquafilter. Ta zagotavlja vrhunske čistilne sposobnosti in podaljšuje življenjsko dobo aktivnemu oglju, deluje pa tudi antibakterijsko. Ta filter zagotavlja, da voda nima slabega vonja in okusa. Obenem se odstranijo tudi vse rakotvorne snovi, pesticidi, azbest in težke kovine, ki bi lahko škodovali našemu zdravju.

Zaupajte strokovnjakom

Pri uporabi trojnega filtra je pomembno, da je ta ustrezno nameščen. Zato je najboljše, da delo prepustite strokovnjakom. Pri podjetju Henrik Homšak s.p. nudijo strokovno montažo in svetovanje. Opozarjajo tudi, da je za vodnim filtrom priporočljivo namestiti še magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri. Ta odstrani do 30 % prisotnih oblog vodnega kamna in pomaga zaščititi inštalacije pred vodnim kamnom. To je še zlasti pomembno za zaščito vodovodne inštalacije, ventilov, pomivalnih in pralnih strojev ter drugih naprav pred vodnim kamnom.

 

Logotip

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA
041 555 270 | info@vodni-filter.si | www.vodni-filter.si

info@vodni-filter.si | 041 555 270 | Spletna stran

Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekRazvili gasilno ponjavo za goreče avtomobile
Naslednji članekPozabite na plesen za omaro
info@vodni-filter.si|041 555 270| Spletna stran

Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.