Zdravje doma na prvem mestu

Mlada vesela družina z dojenčkom

V hladnejšem delu leta smo v notranjih prostorih več kot običajno – po nekaterih podatkih kar 90 % svojega časa. Zato je pomembno, da v zaprtih prostorih poskrbimo za kar najboljše bivalne pogoje. Kako? Eden od načinov je redno prezračevanje, ki pa še posebej v hladnejših mesecih ni najboljša možnost, saj z odpiranjem oken konkretno shladimo prostore. Druga, precej bolj elegantna, pa tudi energetsko učinkovitejša rešitev, je vgradnja prezračevalnega sistema. Ta bo brez ustvarjanja toplotnih izgub vse dni v letu samodejno skrbel za čist in svež zrak ter zdrave bivalne pogoje.

Zakaj je vgradnja prezračevalnega sistema že skoraj nuja?

1Čist in svež zrak 24/7.

Prezračevalni sistem i-Vent bo iz prostora samodejno odvedel izrabljen zrak, neprijetne vonjave, odvečno vlago in druge škodljive snovi ter jih istočasno zamenjal s čistim in svežim zrakom. Rezultat? Odlična mikroklima in zdravi bivalni pogoji.

2Podpira naše zdravje in dobro počutje.

Plesen v kotu ob oknu

Previsoka raven vlage in zdravju nevarna plesen sta težavi, ki tareta številne slovenske domove. To zagato učinkovito rešimo z vgradnjo prezračevalnega sistema i-Vent, ki bo poskrbel, da bo raven vlage ravno pravšnja, posledično pa bo preprečil tudi nastanek škodljive plesni.

3Zagotavlja prihranke pri energiji.

V časih, ko cene energentov letijo v nebo, je vsak prihranek zlata vreden. Energetska učinkovitost je tudi ena od lastnosti prezračevalnih sistemov i-Vent, saj posamezna enota porabi le 2,3 € električne energije na leto.

4Preprosto ga je vgraditi in še preprosteje upravljati.

Mobilna aplikacija i-Vent

Prezračevalno enoto i-Vent lahko vgradimo tako v novogradnje kot tudi objekte starejšega datuma. Poleg tega sistem preprosto upravljamo kar preko aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike.

Za vgradnjo prezračevalnih sistemov i-Vent se je do zdaj odločilo že več kot 100.000 Slovenk in Slovencev. Si tudi vi želite zaživeti v domu z venomer čistim in svežim zrakom? Potem veste, kaj je vaš naslednji korak – i-Vent.

I-vent smart ventilation
info@i-vent.com | 01 620 43 00 | Spletna stran

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

Prejšnji članekLastnosti, ki govorijo v prid talnim rešetkam EcoRaster
Naslednji članekTo je najbolj strupena stvar, ki jo imate v hladilniku!
I-vent smart ventilation
info@i-vent.com | 01 620 43 00 | Spletna stran

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.