Lastnosti, ki govorijo v prid talnim rešetkam EcoRaster

Talne rešetke EcoRaster in njihove prednosti
Talne rešetke EcoRaster in njihove prednosti Foto: on ecoraster

Urejanje okolice je pomemben korak pri ustvarjanju popolnega doma. Pomembna odločitev je predvsem površina, ki bi jo želeli izbrati. No, da odločitev ne bo trajala predolgo in bo izbrana na podlagi prednosti, ki jih prinaša, imamo rešitev. To so talne rešetke. Kateri dejavniki govorijo v njihov prid? Vse to in še več izveste v tem prispevku.

Kaj so talne rešetke?

Talne rešetke ECORASTER so sistem za ojačitev tal, ki ohranja naravne lastnosti zadrževanja vode na tleh in ustvarja zelo trpežne površine. So mnogo boljša izbira od lomljivih mrež in tlakovcev, saj talne rešetke brez težav prenesejo avtomobilski ali celo tovorni promet. Poleg tega gre za okolju prijazno in trpežno rešitev za stabilizacijo prepustnih tal. Zakaj bi jih morali izbrati tudi vi?

Talne rešetke EcoRaster
Talne rešetke EcoRaster Foto: on ecoraster

Enostavna namestitev talnih rešetk

Pomemben razlog pri odločitvi je namestitev. Za razliko od mnogih drugih materialov, je talne rešetke ECORASTER enostavno namestiti. Vse elemente je mogoče razrezati po velikosti, zato se lahko popolnoma prilagodijo ukrivljenim odsekom, ovinkom ali naklonom.

Enostavna namestitev talnih rešetk
Enostavna namestitev talnih rešetk Foto: on ecoraster

Polnila za talne rešetke so široka izbira

Tlakovce ECORASTER lahko združite z zasajenimi elementi in oblikujete dovoz z Microgreenom (izjemno trdoživim sedumom). Tu pa so še vodoprepustni tlakovci BLOXX, ki skupaj s talnimi rešetkami predstavljajo vrhunsko sinergijo klasičnih betonskih tlakovcev in vodo prepustnega sistema ECORASTER.

Talne rešetke so ekološka izbira

Talne rešetke ECORASTER so okolju prijazna in trpežna rešitev za stabilizacijo prepustnih tal. Gre za sistem za ojačitev tal, ki ohranja naravne lastnosti zadrževanja vode na tleh in ustvarja zelo trpežne površine.

  • Naravne značilnosti so v ospredju: Če lahko v zemlji shranimo več vode, je manjši pritisk na drenažne sisteme in manj vode v naših rekah. To drastično zmanjša nevarnost poplave po močnem ali dolgotrajnem dežju.
  • Nastale bodo trajne in utrjene površine: Sistemi za stabilizacijo tal EcoRaster ponujajo naravne drenažne lastnosti, robustnost in preprečujejo nastanek območij z lužami in jamami.
  • Nižji stroški davkov: Tudi za to so odlične talne rešetke. Manjša kot je površina asfaltirane ali betonirane površine, nižji so stroški zakonske dajatve za padavine. V večini primerov drago odvodnjavanje ali drago izravnavanje tal pri prehodnih projektih ni potrebno.
Talne rešetke
Talne rešetke Foto: on ecoraster

Izberite talne rešetke za ureditev okolice

Talne rešetke ECORASTER z ohranjeno naravno propustnostjo skrbijo za okolje, hkrati pa z njimi privarčujete pri stroških vzdrževanja. Več informacij o priznanih talnih rešetkah ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA, d. o. o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 361 83 03. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

info@profarm.si | Spletna stran

SEO urednik

Prejšnji članekČe ste upokojeni, vas bo prihodnji mesec doletela sprememba
Naslednji članekZdravje doma na prvem mestu
logo Profarm
info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Žiga Kastelic
info@profarm.si | Spletna stran

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.