Sveže v novo leto! Prezračevalni sistemi Lunos

Lunos

Kot NOVOST v decentralnem prezračevanju vam predstavljamo pametno prezračevalno enoto I-vent, ki je nadgradnja najbolje prodajanega modula Lunos e2. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju, posamezni prezračevalni moduli se lahko brezžično povežejo v skupine (spalni prostori, bivalni prostori), upravljamo jih lahko sinhrono preko mobilne aplikacije ali priročnega daljinca, ki je priložen pri vsaki rekuperacijski enoti. Tako je upravljanje enot i-Vent še bolj priročno za uporabnika. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa bosta poskrbela, da ne bo prišlo do prepihov.

Gre za učinkovito, preprosto, trajno in cenovno ugodno rešitev prezračevanja. Pametna prezračevalna enota i-Vent, kot novost v decentralnem prezračevanju, je izjemno enostavna za vgradnjo. Vgradnja možna tako v starejše hiše ali stanovanja, kakor tudi v objekte z izrazitejšimi težavami z vlago in novogradnje, kjer je zaradi večje zrakotesnosti redno prezračevanje nujno. Delovanje pametne prezračevalne naprave i-Vent je skoraj neslišno.

Milan Kuster

Za montažo sistema pa ni potrebno vgraditi nobenih cevi. Pri delovanju, absorbira zunanji zvok, ima odličen toplotni izkoristek, vgrajen je filter proti alergijam, design notranjega difuzorja je vrhunski, upravljanje pa enostavno.

Gre za sistem z rekuperacijo, kar pomeni, da ima sistem vgrajen rekuperator zraka, ki skrbi, da se pozimi ne izgublja toplota, poleti pa se ne izgublja hlad.
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekPriprava tople vode s toplotno črpalko
Naslednji članekTudi cene poslovnih nepremičnin v nebo
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.