Sistem prezračevanja, ki prinaša velike prihranke

Z vsakim zračenjem v hladnem delu leta izgubljamo toploto, v toplejšem delu leta pa z zračenjem pregrevamo notranjost našega doma. Izgube se lahko bistveno zmanjšajo z namestitvijo ustreznega prezračevalnega sistema.

Ste kdaj pomislili, koliko energije za ogrevanje ali hlajenje izgubljate, ko si zaželite svežega zraka in odprete okna ali vrata? Decentralni sistemi z rekuperacijo Lunos delujejo po znanem principu regenerativne izmenjave toplote. Pri prezračevanju s sistemom Lunos se izgubi le deset odstotkov energije za ogrevanje, kar je v primerjavi s klasičnim načinom zračenja zanemarljivo.

Poleg tega vgradnja prezračevalnega sistema na dolgi rok lahko pomeni tudi do 30 odstotkov prihranka energije v primerjavi s klasičnim zračenjem skozi okna. Poleg tega je prednost sistema tudi ta, da imate v svojem domu na tak način zagotovljen vedno optimalen zrak.

Napredni filtri vrhunske kakovosti

Pomembno je poudariti, da so pri podjetju Lunos poskrbeli tudi za najbolj občutljive. Kakovostni filtri zadržijo kar do 90 odstotkov cvetnega prahu, cigaretnega dima in finega prahu. Filtrov ni treba menjati, ampak jih preprosto sperete pod tekočo vodo, zato so stroški za vzdrževanje prezračevalnega sistema izjemno nizki. Filter za cvetni prah je testiral in potrdil tudi inštitut SLG Prufund Zertifizierungs GmbH.

Brez velikih posegov v vaš dom

Vgradnja prezračevalnega sistema Lunos je preprosta in ne pomeni velikega posega v objekt. Skozi zunanji zid ali jašek se namesti manjšo ventilatorsko enoto. Tiho delovanje prezračevalne enote Lunos s protihrupno in protialergijsko zaščito jo uvršča med ene najbolj tihih ventilatorjev na svetu.

Privarčujte kar 40 odstotkov!

Pri Lunosu so pripravili posebno akcijo, v okviru katere lahko privarčujete kar 40%. 20 odstotkov popusta znaša subvencija EKO sklada, dodatnih 20 odstotkov popusta pa ponuja Lunos.

Pošljite jim svoje vprašanje prek kontaktnega obrazca ali jim pišite na info@lunos.si.

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

info@lunos.si | Spletna stran

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekOvitki, ki zmanjšajo sevanje elektronskih in mobilnih naprav
Naslednji članekPrevladujoči trendi notranjega opremljanja v letu 2020
logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Nadja Jurca
info@lunos.si | Spletna stran

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.