S svežim zrakom v novo šolsko leto!

Deček spi v postelji, napisi za Lunos okoli njega

V otroških sobah je nujno potrebna svežina, primerna vlaga ter pravilno razmerje med ogljikovim dioksidom in kisikom. Svež in čist zrak je osnova za zdravje naših otrok, kar je še toliko pomembneje v trenutnem obdobju razsajanja virusov in grip. Redno prezračevanje poskrbi za odstranjevanje nečistoč v zraku in zagotavlja svežino v vsakem dnevu. 

Decentralni prezračevalni sistem 

Optimalne pogoje v otroških sobah lahko zagotovimo z vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema, kjer se zrak v celoti prefiltrira, hkrati pa ne prihaja do toplotnih izgub. Pomembna lastnost prezračevalnih sistemov Lunos je skorajda neslišno delovanje, kar pomeni, da otrokom niso moteči. 

Družina uživa v igri na kavču, v ozadju je filter za zrak

Sistem Lunos je cenovno ugoden in izjemno enostaven za vgradnjo. Montaža je hitra in ne zahteva večjih posegov v stanovanje. Omogoča stalno pritekanje svežega zraka, s čimer dosežemo nižjo vlažnost, preprečimo nastanek plesni, kondenza in neprijetnega vonja. Na ta način izboljšamo kakovost bivanja otrok. 

Ima vaš otrok težave z alergijami? Vsi LUNOS elementi imajo proti alergijsko zaščito. Filter proti alergijam je pralen in ga ni potrebno menjati. Prezračevalni sistem deluje 24 ur na dan, pri čemer porabi izjemno malo energije. Pravzaprav z njim prihranimo do kar 30 % energije v primerjavi s klasičnim zračenjem skozi okna! 

Zaupajte strokovnjakom 

Ne odlašajte in svojim otrokom omogočite nemoteno oskrbo s svežim zrakom. V hladnejših dnevih bomo okna odpirali bolj poredko, kar hitro vodi k slabši kakovosti zraka. Prezračevalni sistemi LUNOS bodo otroški sobi brez prestanka dovajali svež zrak in odstranjevali nečistoče ter vlago. Zdravje otrok se začne doma – poskrbite za čist in svež zrak v vašem domu! 

Oglas za prezračevalni sistem, v ozadju nebo, v ospredju napisi, slika srečne družine in filtra za zrak

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Prejšnji članekInšpektorji na delu: Pozor, če ste gradili brez gradbenega dovoljenja!
Naslednji članekZ redom do več prostora
logo Lunos

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.