Z redom do več prostora

Magnetne škatle različnih velikosti lahko poljubno premikate in vam nudijo prostor za toaletne potrebščine, ki morajo biti stalno na dosegu roke. Lahko jih kombinirate tudi z drugimi kopalniškimi serijami Geberit.
Magnetne škatle različnih velikosti lahko poljubno premikate in vam nudijo prostor za toaletne potrebščine, ki morajo biti stalno na dosegu roke. Lahko jih kombinirate tudi z drugimi kopalniškimi serijami Geberit.

Pametne rešitve za shranjevanje

Želja mnogih kupcev je, da bi imeli dovolj prostora za vse, kar potrebujejo v kopalnici. Vendar pa veliko kopalnic ni tako velikih, kot bi si želeli. Zato je dobro, če poznate, katere pametne rešitve imate na voljo pri kopalniški opremi. Poleg sanitarne keramike Geberit, s katero lahko prihranite prostor, imate na voljo tudi velik izbor kopalniškega pohištva, ki optimalno izkoristi razpoložljivi prostor in omogoča enostavno vzdrževanje reda.

Kopalniška serija Geberit Acanto – sistem, ki zagotavlja veliko prostora

Serija Geberit Acanto poleg ustreznih omaric pod umivalniki nudi tudi pametne rešitve, ki pri manjših tlorisih ponujajo koristen prostor za shranjevanje. Sem spadajo tudi škatle za shranjevanje za ohranjanje reda v omarici, ozka omarica z visokim izvlečnim predalom, kljukice za brisače ali magnetna plošča, plošča na katero lahko z magneti opremljene nosilce toaletnih potrebščin z eno samo potezo poljubno nameščate.

Uporabna škatla za ohranjanje reda omarico naredi še bolj vsestransko in pregledno ter s svojo modularnostjo optimizira razpoložljivi prostor za shranjevanje. Kopalniško pohištvo serije Acanto s svojimi rešitvami nudi veliko prostora za shranjevanje tudi v majhnih kopalnicah.

Kopalniška serija Geberit VariForm za veliko svobode pri oblikovanju

Podumivalniška omarica Geberit VariForm je na voljo z enim, dvema ali tremi predali. Če želite v kopalnici imeti še več prostora za shranjevanje oziroma dva umivalnika, lahko med seboj povežete različne kombinacije podumivalniških omaric. Tako imate veliko svobode pri oblikovanju. Podumivalniške omarice Geberit VariForm navdušujejo s svojimi kompaktnimi dimenzijami. Poleg tega so predali zasnovani brez izreza za sifon, kar pomeni, da je notranjost mogoče optimalno izkoristiti. Po potrebi lahko naročite tudi vložke za predale, ki pomagajo pri vzdrževanju reda.

Kopalniška serija Geberit iCon — vsestranska serija, ki zagotavlja več prostora in privlačen dizajn

Koncept modularnega pohištva Geberit iCon ponuja skoraj neskončno oblikovalsko svobodo. Različne omarice za umivalnike, stranske omarice in odprte police ter stenske odlagalne police v dveh dolžinah lahko sestavite v različnih natančno prilegajočih se kombinacijah. Na ta način lahko načrtovalci kopalnic natančno oblikujejo prostor za shranjevanje, ki je potreben njihovim strankam, obenem pa ustvarijo videz, ki jim je všeč.

Pomemben poudarek pri seriji iCon so novi predali: izrez za sifon umivalnika ni več potreben. Tako je v predalu zagotovljenega več prostora za shranjevanje. Novost sta tudi dva opcijska svetlobna trakova, ki omogočata boljšo osvetljenost vsebine predala in ustvarjata eleganten videz. Za vzdrževanje reda je v pomoč tudi opcijski modularni organizator za predal. Vse novosti serije Geberit iCon bodo na voljo v letu 2022.

Glede na zahteve po prostoru za shranjevanje je mogoče pohištvo iz kopalniške serije VariForm modularno razširiti.
Glede na zahteve po prostoru za shranjevanje je mogoče pohištvo iz kopalniške serije VariForm modularno razširiti.
info.si@geberit.com | 01 586 22 00 | Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Prejšnji članekS svežim zrakom v novo šolsko leto!
Naslednji članekKako očistiti madeže na fasadi?
logo geberit
info.si@geberit.com|01 586 22 00| Spletna stran

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.