Prezračevalne naprave za zdravo bivalno okolje

Ženska v spalni srajci odpira okno
Foto: Pixabay

Če razmišljate o vgradnji prezračevalne naprave potem zagotovo cenite pomen kakovostnega zraka v svojem domu. Zdravju škodljivi onesnaževalci zraka, kot so bakterije, majhni delci in alergeni, so prisotni v vsakodnevnem okolju in lahko vplivajo na vaše dobro počutje in zdravje. Po svetu vse bolj narašča zavedanje o negativnih učinkih slabe kakovosti zraka, kar je privedlo do povečanega zanimanja za vgradnjo prezračevalnih naprav v hišah, stanovanjih in poslovnih zgradbah.

SIKU prezračevalni sistemi

V podjetju Airabela ponujamo rešitve za prezračevanje prostorov v obliki kvalitetnih lokalnih prezračevalnih sistemov znamke SIKU.

Prezračevalni sistemi SIKU so enosobne prezračevalne naprave, ki zagotavljajo kakovostno prezračevanje in odzračevanje slabega zraka v že zgrajenih objektih. Sistemi so priljubljeni zaradi svoje cenovne dostopnosti, preprostosti montaže ter enostavnega vzdrževanja. Poleg tega pa se lahko pohvalijo z najsodobnejšo tehnologijo in nadpovprečno varčnostjo.

SPHERE Explosion

Zanesljiva rešitev za vsako potrebo

Prezračevalni sistemi se razlikujejo glede na porabo moči, toka, zmogljivosti ventilatorja, hitrosti delovanja, premera cevi, možnosti delovanja in izkoristka pri prenosu toplote. Airabela ponuja cenovno prijazne opcije kot na primer kompakten sistem brez rekuperacije SIKU Quiet-Q-Style TH, ki preseneča s svojo nizko energijsko porabo (7,5 W), tihim delovanjem ter vzdržljivim motorjem na krogličnih ležajih, ki bo deloval kot nov tudi po 40.000 obratovalnih urah. Bolj zahtevne pa bo zadovoljil sistem z rekuperacijo SIKU SPHERE Wi-Fi, ki se lahko pohvali z upravljanjem na daljavo preko aplikacije na pametni napravi, delovanjem sistema preko tedenskih urnikov, povezovanjem več enot za usklajeno delovanje preko omrežja WLAN ter možnostjo vgradnje nadstandardnih filtrov klasifikacije F8.

Lokalni prezračevalni sistemi SIKU so preprosti za montažo, upravljanje in vzdrževanje ter zagotavljajo učinkovito prezračevanje prostorov. S svojo sposobnostjo rekuperacije toplote in naprednimi funkcijami pa so odlična naložba za zagotovitev kakovostnega bivalnega okolja.

Lepota je v zraku

Za uvoz in distribucijo prezračevalnih sistemov SIKU skrbi podjetje Airabela d.o.o. Naši strokovnjaki so Vam vedno na voljo za svetovanje na telefonski številki 080 88 50 ali e-naslovu info@airabela.si. Lahko nas tudi obiščete v našem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani.

info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Prejšnji članekGospodinjska opravila, ki so pravzaprav le izguba časa in jih lahko mirne duše preskočite
Naslednji članekOpozorilo, pred kurilno sezono! Ta negativen trend jo je zaznaval že lansko leto
info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.