Do pomladne svežine kar 40 odstotkov ceneje

Od kakovosti zraka, ki ga dihamo, je odvisna moč našega imunskega sistema. Zdaj si lahko kakovosten zrak doma zagotovite s kar 40-odstotnim popustom in si doma pričarate pravo pomladno svežino. Akcija traja do 21.6.2020!

Dotok svežega zraka v prostore je izjemno pomemben, v ta namen pa moramo izbrati ustrezen način prezračevanja. Kako pomembno je to, se je pokazalo predvsem v zadnjih mesecih ob izbruhu koronavirusa, ko smo bili prisiljeni več časa preživljati doma, prezračevalni sistemi pa so se za neustrezne izkazali tudi v določenih poslovnih stavbah. Dotok svežega zraka je pomemben za dobro počutje in omogoča, da naše telo normalno deluje. Ustrezno razmerje med kisikom in CO2 v ravno prav vlažnem zraku omogoča normalno delovanje naših dihal in možganov. Hkrati poveča zmožnost koncentracije, krepi imunski sistem in s tem odpornost tudi na viruse.

Pomembnost prezračevanja poudarja tudi Nacionalni inštitut za varovanje zdravja (NIJZ), ki je nedavno izdal priporočila za prezračevanje prostorov izven zdravstvenih ustanov. “Prezračevanje prostorov, v katerih se zadržujejo ljudje, je za namen preprečevanja širjenja novega koronavirusa SARS-CoV-2 med prebivalstvom, pomembno in smiselno, navajajo. Kot še dodajajo, je pomembno, da naprave pravilno uporabljamo in vzdržujemo. Predlagajo stalno zračenje prostorov z dovajanjem zunanjega svežega zraka v času prisotnosti ljudi. Mehansko prezračevanje naj bi bilo vklopljeno ves čas, 24/7. Pomembno je, da je za kakovosten zrak poskrbljeno tako podnevi kot v času spanca. Ponoči se telo regenerira in pripravlja na izzive naslednjega dne. Doma lahko optimalne pogoje poskušate doseči s temeljitim in rednim odpiranjem oken, lahko pa proces močno poenostavite in zagotovite, da bodo pogoji zares idealni ter si omislite prezračevalni sistem Lunos.

S prezračevalnim sistemom Lunos do idealnih pogojev

Idealne pogoje doma lahko dosežete z vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema, kakršen je Lunos, kjer se zrak v celoti prefiltrira. Hkrati tudi ne prihaja do prepiha in toplotnih izgub, kar lahko poleti ob delovanju klimatskih naprav in pozimi ob gretju prostorov veliko pomeni. Prezračevalni sistemi LUNOS so za uporabnike popolnoma nemoteči, saj je njihovo delovanje skoraj neslišno.

Prezračevalni sistem Lunos -40 %Čaka vas kar 40-odstotni popust

Ker se v podjetju Lunos zavedajo, da je vsak ponoven začetek težak, so naredili korak naproti in pripravili pomladansko akcijo s kar 40 % popusta. Ob 20 % Eko skladove subvencije namreč podarijo še dodatnih 20 % Lunosove subvencije. Akcija traja do 21.6.2020!

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekEna poteza, nešteto možnosti
Naslednji članekBalkoni in terase
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.