Ena poteza, nešteto možnosti

Terasa nudi večjo kakovost bivanja, a če ni pokrita oziroma zastekljena, v primeru dežja, mraza ali pretirane vročine, ne moremo izkoristiti vseh njenih prednosti. Odlično je, če izdelamo nadstrešek ali jo vsaj deloma zasteklimo, izdelava zimskega vrta pa pomeni korak naprej in pomembno pridobitev v vseh letnih časih. 
Nadstrešek nudi udobje v toplem delu leta, saj nas varuje pred padavinami. Z izborom temnejše kritine se lahko zaščitimo tudi pred žgočim poletnim soncem, a s tem omejimo dotok svetlobe v dom. Šele z izdelavo zimskega vrta pridobimo nov prostor, ki ga lahko koristimo skozi vse leto, hkrati pa ne ovira dotoka svetlobe v prostor.
Če je zimski vrt izdelan kakovostno, z namestitvijo senčil v toplem delu leta uspešno preprečujemo pregrevanje. Kakovostna zasteklitev po drugi strani zagotavlja, da tudi pozimi ni prevelikih toplotnih izgub in se notranjost zimskega vrta (ter s tem doma) ne ohlaja prehitro.
Jedilna miza znotraj zimskega vrta
Občutek boste imeli, da sedite na vrtu, hkrati pa boste v zavetju doma.

Prednosti

Glavna prednost je zagotovo ta, da z izdelavo zimskega vrta pridobimo izredno svetel prostor, ki ga je mogoče temeljito zračiti in izkoriščati njegove prednosti skozi vse leto.
Zimski vrt naj bo vedno postavljen ustrezno glede na smer neba. Z izbiro 3-slojne zasteklitve zagotovimo energetsko učinkovito rešitev in preprečimo velike toplotne izgube.
Gre torej za nekakšen podaljšek prostora v naravo, s tem, ko smo bližje naravi, pa skrbimo tudi za lastno boljše počutje. Mikroklima, ki se ustvari, je idealna za vzgojo rastlinja. S tem lahko naravo dejansko preselimo tudi v zavetje svojega doma.

Nešteto možnosti

Dvosed znotraj zimskega vrta

Premišljeno postavljen in kakovostno izdelan zimski vrt lahko služi kot dodatna soba, pisarna, jedilnica. Lahko je prijetna soba za druženje, fitnes in rekreacijo. V njem lahko uredimo igralnico ali mini zeleno oazo za preživljanje prostega časa v miru, ob dobri knjigi in v stiku z naravo.

Vi uživajte, ostalo prepustite strokovnjakom

Zimski vrt naj bi bil izdelan tako, da se sklada z osnovno nepremičnino in naj ne bi bil nekakšen ‘vsiljeni’ dodatek nepremičnini. Da bo v skladu z vašimi pričakovanji in standardi, se za nasvet obrnite na MCA inženiring, podjetje z več kot 20-letno tradicijo, ki ima za seboj že več kot 500 projektov.
Nudijo strokovno svetovanje pri izbiri optimalne rešitve. Ponudili vam bodo nabor najbolj primernih rešitev, pripravljenih na podlagi vaših želja. Na osnovi izbrane rešitve bodo izdelali izmere, pripravili ponudbo, dostavili material in vse skupaj strokovno vgradili. Pri tem poskrbijo tudi za demontažo starih oken in vrat ter tudi njihov odvoz.
Zimski vrt od zunaj
Privoščite si vaš sanjski zimski vrt in si olajšajte izbiro z brezplačnim svetovanjem. To poleg strokovnega svetovanja vključuje tudi 3D izris in izvedbo izmer.
Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa. Za vse informacije jih lahko kontaktirate po e-pošti na naslov mca@t-1.si ali po telefonu 031-612-348.
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekOsvetlitev doma je pomembna
Naslednji članekDo pomladne svežine kar 40 odstotkov ceneje
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.