Desetletje svežega zraka

Lunos

Le malo je slovenskih podjetij, ki so imela v zadnjem desetletju, posebej v zadnjih štirih ali petih letih, takšen vzpon in rast zaupanja pri ljudeh kot Lunos, ki so bolje znani kot specialisti za prezračevanje.

10 let, odkar so na slovenski trg pripeljali inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS. Njihovi sistemi zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo. Danes jim zaupa že okoli 20.000 zadovoljnih strank, katere je podjetje ob jubilejni desetletnici z domiselno akcijo tudi obdarovalo.

MILAN KUSTER, direktor podjetja Lunos

“Zadovoljna stranka je naše ogledalo, dokaz, da delamo dobro in da imamo odličen izdelek. Gotovo je v poslu nekaj najlepšega videti zadovoljno stranko, saj je to najbolj konkreten odraz dobrega dela naše celotne ekipe, od montaže in izvedbe do končnega delovanja sistema Lunos.”

Zadovoljna stranka je naše ogledalo

LunosJASMINA, Markovci:

“Lunos hvala, da ste rešili, kar je izgledalo nerešljivo. Zidna plesen, zarošena stekla, zatohel zrak, ogromno vlage, kljub zračenju prostorov in skrbni uporabi. Šele Lunos je poskrbel, da smo v našem domu, zares popolnoma odpravili vse težave in zdaj uživamo v čistem, svežem zraku v vsakem trenutku.”

SERGEJ, Trzin

“Zahvaljujoč vašemu sistemu smo v hiši prejeli svež, čist zrak. Veliko ste nam pomagali. Zdaj nimamo alergij in pljuča mojega brata so se izboljšala. Pred 10. leti je namreč v požaru opekel pljuča. Do vgradnje sistema lunos je kašljal vsakih pet minut. Danes skoraj nima kašlja. Hvala vam, spremenili ste kakovost našega življenja.”

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKako se znebiti moljev
Naslednji članekKuhinjski otok: Prednosti in slabosti
logo Lunos

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.