Čistilec zraka, ki bo polepšal vsak dom

Čist zrak v stanovanju je eden najpomembnejših elementov vašega doma. Še posebej, če vas mučijo alergije in zato potrebujete čim bolj svež in čist zrak. Običajni čistilci zraka so lahko precej veliki in nerodni. Zato zavzamejo kar nekaj prostora in prav privlačijo pogled, pa ne na dober način.

Korejsko podjetje KOMMA je oblikovalo čistilec zraka, ki je tako privlačnega videza, da bi ga že zgolj zaradi tega želeli imeti v svojem domu. Zgledovali so se po skandinavskem dizajnu, ki prisega na minimalizem in čiste linije. Čistilec lahko uporabljate na 4 različne načine. Lahko ga obesite na steno, postavite na tla ali pa ga v poljubnem položaju odložite na omaro.

Čistilec zraka Loe

KOMMA se zavzema za čist zrak, vendar se obenem zavedajo, da majhna stanovanja potrebujejo predvsem učinkovito in majhno opremo. Če že moramo imeti čistilec zraka, ker živimo v tako onesnaženem okolju, je lahko ta privlačnega videza, tako da v bistvu izpolnjuje več potreb.

Svoj čistilec zraka so poimenovali Löv, kar v švedskem jeziku pomeni list. Preučevali so potrebe ljudi in kako dejansko ljudje funkcionirajo v nekem prostoru, da so ugotovili, kakšen čistilec zraka bi ustrezal največjemu številu ljudi. Löv je zelo lahek in tanek, zato je primeren za čisto vsak prostor, še tako majhen.

Mere čistilca zraka

Čistilci zraka so še posebej potrebni v večjih mestih, kjer je onesnaženost zraka večja. Tisti, ki živijo na podeželju, lahko preprosto odprejo okna in prezračijo prostore, kar pa nima enakega učinka v mestih. Za mestna stanovanja so čistilci zraka veliko boljša izbira in imajo številne koristi za zdravje ljudi.

VIRKick Starter
Prejšnji članekKako temeljito očistiti pečico?
Naslednji članekEkološko čiščenje stranišča brez kemikalij

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.