Ekološko čiščenje stranišča brez kemikalij

Okoljski vidiki čiščenja so v preteklih letih vse bolj v ospredju. Pri nakupu čistila moramo paziti, da so čim bolj naravni, prijazni do okolja in seveda tudi do nas. Ko gre za čiščenje perila ali kuhinje, se hitro obrnemo k bolj naravnim možnostim. Pri kopalnici pa pogosto dvakrat premislimo, saj nam je najpomembnejša čistoča in pa seveda svežina.

Inovativno čiščenje straniščne školjke

Straniščna školjka je kraj, kamor gre največja umazanija vsakega stanovanja. Tako pač je, ne sprenevedajmo se, da je drugače. To pa ne pomeni, da jo moramo čistiti z agresivnimi čistili, ki bodo še dodatno obremenjevala naše okolje. Lotevanja te težave se je lotilo nizozemsko podjetje, ki na spletni platformi Kick Starter zbira prispevke za njihov projekt BubbleFlush.

Grafika BubbleFlush

Gre za inovativno straniščno metlico, ki do podrobnosti očisti stranišče, pri tem pa je prijazno do okolja. V samo nekaj sekundah se boste znebili madežev, vodnega kamna, umazanije in bakterij. V trenutni epidemiji je higiena še toliko pomembnejša, BubbleFlush pa poskrbi predvsem za to. Čisto stranišče namreč preprečuje razvoj bakterij in virusov.

Na prvem mestu skrb za okolje

Podjetju TranZero je pomembno predvsem okolje. Zaradi čistil se v okolju znajde ogromno klora in drugih škodljivih snovi. Ti nevarni detergenti pa lahko končajo celo v naši pitni vodi. Voda iz stranišča se znajde v kanalizaciji, kaj hitro pa lahko pride v naravo. To posredno vpliva tudi na naše zdravje.

Ščetka BubbleFlush

Uporaba te metlice je izredno lahka in priročna. BubbleFlush očisti vaše stranišče, ob tem pa še sam sebe. V sebi ima bio dišavo, ki ni škodljiva za okolje in daljši čas osvežuje vašo kopalnico. Tehnologija vključuje ultrazvočne vibracije, ki predstavljajo star in naraven fenomen. S tem ščetka na popolnoma naraven način očisti stranišče in ubije viruse in bakterije.

Skrb za okolje je prisotna na vsakem koraku. Pri proizvodnji uporabljajo materiale, ki se lahko reciklirajo. Pošiljke so poslane z uporabo recikliranih materialov. Sama ščetka je narejena iz ščetin, ki jih lahko zamenjamo in so narejene iz naravnih surovin. Tudi same tovarne, v katerih so narejene, imajo certifikate, ki dokazujejo njihovo skrb za okolje.

 

VIRKick Starter
Prejšnji članekČistilec zraka, ki bo polepšal vsak dom
Naslednji članekNakup in vgradnja domačega sefa

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.