Zakaj je toplotna črpalka vodilni vir ogrevanja?

Vhod v hišo, poleg katerega je zunanja enota toplotne črpalke

O toplotnih črpalkah se v zadnjih letih ogromno govori. Uporabljajo se predvsem pri novogradnjah, pa tudi pri obnovah obstoječih kurilnih naprav. Imajo številne prednosti, predvsem finančne in okoljske, z njimi imamo pa le minimalno količino dela. Pridobimo lahko tudi subvencijo Eko sklada, kar je še dodatni razlog, zakaj se vse več ljudi odloča za njih.

Prednosti toplotnih črpalk

Toplotne črpalke zahtevajo nizke stroške obratovanja in vzdrževanja. So zelo tihe in imajo dolgo življenjsko dobo. Ne izločajo škodljivih snovi in delujejo okolju prijazno, kar je izredno pomembno. Toplotne črpalke Mitsubishi so energetsko varčne in primerne tako za stanovanja kot za večje objekte. So izjemno energetsko učinkovite in varčne ter delujejo pri zelo nizkih zunanjih temperaturah.

Skica toplotne črpalke

Katero toplotno črpalko izbrati?

Zmagovalka toplotnih črpalk je zagotovo Mitsubishijev model SUZ-SWM080 (8kw). Primerna je tako za talno kot konvektorsko ogrevanje in hlajenje. Namesti se lahko v pasivne, nizkoenergijske in večstanovanjske objekte. Pohvali se lahko z energijskim razredom A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35 stopinj Celzija in A++ pri temperaturi ogrevalne vode 55 stopinj Celzija.

Toplotna črpalka Mitsubishi SUZ-SWM080 (8kw) je najbolj primerna izbira za novogradnjo. Gre ta toplotno črpalko zrak-voda, s katero se lahko tudi hladite. Upravljate jo lahko s pomočjo aplikacije MELCloud, ki deluje na osebnih računalnikih, tablicah in pametnih telefonih. Upravljanje toplotne črpalke še nikoli ni bilo lažje!

Vlagajte v prihodnost

S toplotno črpalko Mitsubishi SUZ-SWM080 (8kw) boste poskrbeli za primerno temperaturo vašega doma. Pozimi vas bo grela, poleti pa hladila. Njeno vzdrževanje je preprosto, za montažo pa poskrbijo strokovnjaki v Klimasolar d. o. o. Njihove vrhunske in kakovostne storitve zagotavljajo, da boste s svojo toplotno črpalko več kot zadovoljni.

How heat pumps work

info@klimasolar.si | 041 363 770 | Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Prejšnji članekFrancoska nalepka za »mrtvi kot« razburila Evropo
Naslednji članekAndroid 12 s funkcijo odklepanja vozil
logo Klimasolar
info@klimasolar.si|041 363 770| Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.