Predstavljamo toplotno črpalko MonoBlock Edge EVO 2.0 – EXC

Toplotna črpalka
Foto: on Mago d. o. o.

Italijansko podjetje Clivet je že več kot trideset let vodilno na področju toplotnih črpalk. Še naprej pa širi svojo ekskluzivno ponudbo visoko konkurenčnih rešitev za trajnostno udobje in dobro počutje ljudi. Clivet oblikuje izdelke in specializirane sisteme za vsako vrsto stavb. Za stanovanjsko rabo je bil sistem ELFOsystem zasnovan tako, da v celoti izpolnjuje najrazličnejše potrebe, kar zagotavlja visoko energetsko učinkovitost in trajnost naložb.

Toplotne črpalke so kraljice ogrevanja. Zaradi svoje učinkovitosti predstavljajo eno najbolj trajnostnih oblik ogrevanja, hkrati pa ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Tokrat vam predstavljamo MONOBLOCK zrak-voda reverzibilno toplotno črpalko.

Glavne značilnosti

Ta toplotna črpalka se lahko pohvali z visokim prihrankom prostora, saj je nameščena zunaj, notranja enota pa ni potrebna. Učinkovita je tudi v težkih podnebnih razmerah, saj lahko izberete opcijske dodatne električne grelnike 3/4,5 kW. Namestitev je enostavna, saj so vse hidravlične komponente že nameščene v enoti in zagon ne zahteva izpita za fluorirane pline. Toplotna črpalka omogoča razširjeno območje delovanja.

Shema delovanja
Foto: on Mago d. o. o.

Dvo conski sistem: ogrevanje/hlajenje

Toplotna črpalka Edge EVO 2.0 – EXC je uporabna pri visoko temperaturnih uporabnikih, ogrevalno vodo ogreje vse do 65 stopinj Celzija. Je modularna in omogoča kaskadno delovanje do 6 enot za moči do 180 kW. Razvito ima tudi povezljivost in upravljanje preko aplikacije MSmartLife ali Modbus povezave s krmilnikom ELFOControl EVO.

Edge EVO 2.0 – EXC je primerna za delovanje v vseh podnebjih in vremenskih pogojih. Zasnovana je tako, da je ekstremno učinkovita in zagotavlja visoko temperaturo vode tudi v ostrih zimah, do -25 stopinj Celzija. Za še težje aplikacije je mogoče izbrati dodatni električni grelec, da zagotovite, da ni izgube zmogljivosti niti v najbolj ekstremnih pogojih.

Distributer

Distributer Mago, d. o. o. ima svojo mrežo pooblaščenih monterjev in serviserjev. Svoje delo opravljajo kakovostno in profesionalno. Več informacij najdete na uradni spletni strani distributerja.

info@termotehnika.si | 07 39 32 404 | Spletna stran

Termotehnika je na trgu že več kot 32 let. Nudimo vam vse za ogrevanje in hlajenje prostorov, tudi s pomočjo sončne energije, biomase in geotermalne energije!

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekPrednosti in slabosti pralnih strojev
Naslednji članekNajhitrejši avto na svetu: Rimac Nevera presegel svoj rekord in …
logo Termotehnika
info@termotehnika.si | 07 39 32 404 | Spletna stran

Termotehnika je na trgu že več kot 32 let. Nudimo vam vse za ogrevanje in hlajenje prostorov, tudi s pomočjo sončne energije, biomase in geotermalne energije!

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.