Kakovost bivanja z energetsko učinkovitostjo

Klasičen kamin Schiedel je združen s funkcijami klasične peči na polena na manj kot enem kvadratnem metru stanovanjske površine. Z vgradnjo neposredno v dimnik ni potreben dodaten prostor za postavitev, kakor je to običajno pri navadnih kaminih. Na samo delovanje kamina zrak v prostoru nima vpliva.

Stilsko ugodje

Raziskava je pokazala, da si preko 75 % vseh graditeljev hiš želi prijetno topel, viden ogenj v središču svojih bivalnih prostorov. Pogosto pa za to ob novi sedežni garnituri in veliki jedilni mizi nimajo dovolj prostora. Modeli Schiedel KINGFIRE® omogočajo vgradnjo kamina v prostore vseh velikosti in poskrbijo za prijetne notranje klimatske pogoje. Cenovna ugodnost, malo potrebnega prostora in individualen dizajn – to so glavne prednosti kaminskega sistema Schiedel KINGFIRE®.

Individualnost

S svojim modernim videzom in izborom materialov je sistem KINGFIRE® mogoče integrirati praktično v vsako bivalno situacijo. Lahko je v sredini prostora kot pregradna stena, vgrajen v steno, morda kot zaključek v kotu ali umaknjen pod stopnice. S kompaktnim kaminskim sistemom KINGFIRE® lahko najdete svojo osebno rešitev za še tako zahtevno kreativno prostorsko ureditev.

Pri vseh izvedbah pa je stalnica: udobje in toplina vidnega ognja. S sistemom KINGFIRE® nimate nikakršnih oblikovnih omejitev in nobena končna izvedba ni enaka drugi. Tako postane KINGFIRE® vaš unikat.

Pri zasnovi vašega osebnega kamina KINGFIRE® se lahko prepustite svoji domišljiji. Ohišje sistema KINGFIRE® sestavlja poseben betonski jašek s surovo nekitano površino, ki jo lahko oblikujete po želji: naj bo to z oblogami iz naravnega kamna ali keramičnimi oblogami ali pa moderno skrito v steni. Vsak končni izdelek je oblikovno unikaten.

Premium kakovost in udobna uporaba

Za doseganje visokih okoljskih standardov se za izdelavo uporabljajo le najkakovostnejši izdelki. Obloga kurišča je iz najboljših šamotnih plošč, zapiralni mehanizem ima vgrajen kakovosten sistem za mehko zapiranje, uporabljeno je samočistilno steklo SCHOTT CERAN®, ki ga odlikuje dolga življenjska doba.

Vrata lahko kadarkoli zaustavimo v odprtem položaju, kar omogoča lažje čiščenje in nalaganje drv. Vrata se zapirajo z elegantnim mehanizmom za mehko zapiranje.

Video predstavitev kamina Schiedel KINGFIRE®

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/IPqEHh1fORo” width=”986″ height=”554″ scrolling=”auto” ]

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRSchiedel
Prejšnji članekRihter: Dan odprtih vrat
Naslednji članekEko sklad razširil nabor upravičencev za spodbude v skupne naložbe v stavbe s tremi ali več deli

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.