Rihter: Dan odprtih vrat

V petek, 7. junija, med 10.00 in 19.00 vas Rihter vabi na ogled skoraj nič-energijske hiše 114, zgrajene skladno s smernicami trajnostne gradnje, energetske učinkovitosti in bivalnega udobja.

Hiša 114

Hiša 114 je v ponudbi podjetja Rihter ena najbolj prodajanih hiš, zato jo tokrat predstavljajo na Dobu pri Domžalah. Zanimiva je predvsem zaradi arhitekturne dovršenosti pri razporeditvi prostorov, ki omogoča udobno namestitev, z manjšimi individualnimi prilagoditvami pa udoben dom na majhni površini za skoraj vsako družino. Preprosta, tradicionalna in klasična oblika omogoča umestitev takšne hiše skoraj v vsako slovensko okolje. Z raznimi lepotnimi dodatki pa lahko hišo 114 prilagodimo, da izstopi iz oblik klasičnosti in vstopi v popolnoma sodobne arhitekturne sloge. Vsi prostori so optimalno izkoriščeni. V pritličju se poleg enovitega bivalnega prostora nahaja še  kopalnica oziroma utility in kabinet, v zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica in kopalnica.

Napredne tehnološke rešitve

Vsi materiali, ki jih v podjetju Rihter uporabljajo pri montažni gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje v hiši je vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN.  Z sistemom prezračevanja omogočamo stalni dovod svežega zraka v stavbo, poleg tega pa omogoča ogrevanje pozimi in pohlajevanje hiše v vročih poletnih mesecih.

V okviru koncepta Zero energy lahko katerokoli našo hišo nadgradimo še s sončno energijo, s katero bo vaša hiša postala popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Tako boste že od samega začetka bivanja  živeli praktično brez kakršnihkoli stroškov za električno energijo.

Rihter svetuje

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Rihter strokovnjaki za montažno gradnjo predstavili bogato ponudbo skoraj nič-energijskih hiš, konstrukcijske sisteme ter tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter. Tam bodo tudi strokovnjaki za ogrevanje in prezračevanje, ki vam bodo predstavili najboljše in najučinkovitejše sisteme za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, ki jih vgrajujejo v montažne hiše Rihter.

Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijave sprejemajo do četrtka 6. 6. 2019 do 12:00. Več informacij dobite tukaj.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRRihter
Prejšnji članekNajpogostejše napake pri prenovi stanovanja
Naslednji članekKakovost bivanja z energetsko učinkovitostjo

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.