Klimatske naprave: od A do Ž

Če kdaj, potem je zdaj, preden zares udari poletna vročina, čas, da poiščete klimatsko napravo, ki bo nudila vse, kar potrebujete.

Klimatske naprave že dolgo niso več tiste naprave, zaradi katerih bi vas bolela glava ali sklepi. So naprave, ki skrbijo, da je doma vselej primerna temperatura, poleg tega pa tudi ustrezna relativna vlažnost zraka. Če je primerna temperatura tista, ki je pomembna za počutje, je ustrezna vlažnost tista, ki vpliva na zdravje. Že samo zaradi tega je dobro, da si omislite napravo, ki bo pomagala doma ohranjati dobre bivalne pogoje.

A še preden se zaženete za prvo klimatsko napravo iz kataloga, premislite, katere vrste klimo si želite in za kaj jo boste uporabljali. Boste z njo le hladili svoj dom ali bi jo uporabljali tudi za gretje v prehodnih obdobjih? Kako velik je prostor, ki ga želite ogrevati? Je to le ena soba, morda celo nadstropje? Kam boste postavili notranjo, kam zunanjo enoto? In še – boste na eno zunanjo enoto vezali eno notranjo ali morda več?

Ne glede na to, ali razmišljate o stenski, samostoječi, kanalski, kasetni ali prilagodljivi napravi, smo v sodelovanju s podjetjem Airabela za vas pripravili posebno izdajo e-novic. Vse potrebne informacije najdete TUKAJ!

Naj bo to poletje prijetno!

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekRAZPOKE NA STENI? Sanacija posedenih temeljev
Naslednji članekKakovostni solarni moduli za največji izkoristek sončne elektrarne

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.