nedelja, 27 septembra, 2020
Doma Energija in okolje Kakovostni solarni moduli za največji izkoristek sončne elektrarne

Kakovostni solarni moduli za največji izkoristek sončne elektrarne

V kolikor za elektriko na mesec porabite 80 evrov ali več, je postavitev lastne sončne elektrarne zagotovo smotrna. Z njo si namreč lahko zagotovite neodvisnost od gibanja cen elektrike na trgu vsaj za naslednjih 30 let, kolikor je minimalna življenjska doba elektrarne. Seveda pa je pri tem ključno, da elektrarno sestavljajo kvalitetni materiali in da je kakovostno izveden celoten projekt postavitve sončne elektrarne.

Solarni paneli so ključni del sončne elektrarne, zato je kvaliteta izbranih še kako pomembna. Od kakovosti solarnih panelov je namreč odvisno, koliko sončne energije bo vaša elektrarna pretvorila v elektriko ter kolikšen bo njen upad moči v celotni življenjski dobi. Pri izbiri zato bodite pozorni, ali moduli nosijo oznako BloombergNEF Tier 1. Ta v svetu fotovoltaike namreč daje pečat zanesljivega in kvalitetnega proizvajalca.

Trenutno najmočnejši moduli na slovenskem tržišču

Pri SONCE energija, kjer že več let postavljajo sončne elektrarne na ključ, uporabljajo izključno solarne module, ki nosijo omenjeno oznako.

Sonce energija

Moduli so različnih moči kot tudi dimenzij, da se ti optimalno prilegajo streham različnih velikosti. Trenutno ponujajo tudi najmočnejše module na slovenskem tržišču, ki omogočajo več kot 20-odstotni izkoristek, kar posledično pomeni do 5-odstotkov višjo proizvodnjo elektrike. Zaradi večjega izkoristka omogočajo samooskrbo tudi na manjših strehah.

Za najbolj optimalno in ekonomično smotrno rešitev vas strokovnjaki SONCE energija brezplačno obiščejo na lokaciji in na podlagi strokovnega ogleda pripravijo rešitev, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam.

Za več informacij jim pošljite povpraševanje preko njihovega kontaktnega obrazca ali na naslov povprasevanje@sonce.com.

povprasevanje@sonce.com | 059 03 23 40 | Spletna stran

SONCE energija že več kot 15 let deluje na področju energetike. Postavljajo tako sončne elektrarne na ključ za gospodinjstva kot tudi poslovni odjem. So ekskluzivni partner SunContract energetske tržnice, ki neposredno povezuje proizvajalce in kupce električne energije, za lastnike samooskrbnih elektrarn pa omogoča prenos viškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

S spleta

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

11,788FansLike
313FollowersFollow
247FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Kako velik naj bo vaš bojler?

Grelnik vode ali po domače rečeno bojler je ključni element vsakega doma. Najdemo ga v kopalnicah in kuhinjah, je pa pomemben zato, ker omogoča...

Pet ključnih argumentov za kovinsko kritino Gerard

Nakup strehe predstavlja precejšnjo naložbo, zato smo vam v pomoč pri odločitvi pripravili nekaj osnovnih napotkov.Ker strehe ne menjavamo vsako leto — dinamične vremenske...

Čiščenje žlebov je nujno potrebno opravilo, nikar ne pozabite nanj

Žlebove, ki opravljajo pomembno vlogo odvajanja meteorne vode, je potrebno vsaj dvakrat letno pregledati, preveriti tesnost in očistiti, da se izognete vsem težavam, ki...

Kdaj ste nazadnje očistili odtok?

Na odtoke običajno pomislimo le takrat, ko se nam zamaši. Če imamo srečo, ga lahko takrat odmašimo s preprosto mešanico sode bikarbone in alkoholnega...