Zdaj je skrajni čas za namestitev klime!

Moderna in elegantna dnevna soba s stolom in klimo

Poletje nas je presenetilo z izjemno visokimi temperaturami. Naša stanovanja se močno segrevajo in vročina brez klimatske naprave hitro postane nevzdržna. Zato je zdaj pravi čas za nakup in montažo klimatske naprave, da vam visoke poletne temperature ne bodo povzročale težav. Zakaj bi se kuhali v domačem stanovanju, če lahko uživamo v spokojni in hladni oazi?

Najboljša klima za vaš dom

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AP je zagotovo zmagovalka letošnjega poletja. Pohvali se lahko z neslišnim delovanjem ob najnižji ventilaciji, dizajn pa je kompakten in eleganten ter se tako prilega različnim stilom. Upravljate jo lahko kar preko svojega mobilnega telefona s pomočjo aplikacije MelCloud. Kaj to pomeni? Da klimo lahko zaženete eno uro, preden se vrnete domov, da vas stanovanje pričaka prijetno hladno.

Različne klimatske naprave

Naprava uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo in dvojni usmerjevalnik zračnega toka. Ponaša se z energijskim razredom A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju. Izbirate lahko med 7 modeli za verzijo enojni split sistem, medtem ko je model AP15 primeren zgolj za multi split sistem. Ponuja vam tudi tedenski časovnik, možen pa je tudi sistem filtracije s srebrovimi ioni.

Ko pade temperatura …

Vsi vemo, kako muhasto vreme imamo zadnja leta. Kadar temperatura pade, se lahko s klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-AP tudi ogrevate, saj deluje do -15 stopinj Celzija v načinu gretja. Stenska notranja enota MSZ-AP*VGK v kombinaciji z modeli zunanjih enot MUZ-AP*VGH pa omogoča ogrevanje prostorov pri ekstremno nizkih zunanjih temperaturah. Vgrajen ima namreč grelnik proti zmrzovanju in deluje vse do -20 stopinj Celzija v načinu ogrevanja.

Grafični prikaz delovanja klimatske naprave

Za tiste mrzle dni, ko se vam ne splača prižgati kurjave, se lahko ogrevate tudi s klimatsko napravo. S preprostim klikom bo poskrbela, da bo vaše stanovanje toplo in vas zaščitila pred hitrimi temperaturnimi spremembami.

Pripravljeni poleti

Zakorakali smo že v poletje in zato je zdaj idealen čas, da si namestite svojo klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-AP. Več informacij o napravi in samem postopku nameščanja dobite pri podjetju Klimasolar d. o. o. Njihovi strokovnjaki zagotavljajo visoko kakovostno obravnavo in svetovanje. Pričakajte poletje s svojo klimatsko napravo!

info@klimasolar.si | 041 363 770 | Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Prejšnji članekNasveti pri kupovanju slušalk
Naslednji članekS čim hranite svojega psa?
logo Klimasolar
info@klimasolar.si|041 363 770| Spletna stran

V podjetju Klimasolar, d. o. o. se s prodajo, montažo in servisom klima naprav in toplotnih črpalk ukvarjamo že več kot 20 let.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.