S čim hranite svojega psa?

Pes leži na kavču

Pes je človekov najboljši prijatelj, zato moramo z njim tudi temu primerno ravnati. Poleg tega, da se z njim igramo in poskrbimo za redno rekreacijo, moramo pazljivo izbrati njegovo prehrano. Samo res kakovostna hrana bo zagotovila, da bo vaš pes zdrav in vaš sopotnik še dolga leta. Zato izberite samo najboljšo hrano, ki vašemu psu omogočila zdravo in razgibano življenje.

Hladno stiskana hrana za pse

Običajni briketi so narejeni iz različnih sestavin in meso običajno ni na prvem mestu. Prednost hladno stiskane hrane za pse Kudo pa je ta, da je narejena brez krompirja. Vsebuje samo meso, zelenjavo in zelišča. Zaradi tehnologije hladnega stiskanja zadrži več hranil, vsebuje pa tudi visok odstotek mesa. Narejena je z mislijo, da moramo s prebavnim sistemom ravnati tako, kot bi in je ravnala narava že tisočletja.

Pet vreč s hladno stiskano hrano za pse

Proizvodnja je naravnana trajnosti in se ravna po naravi. Za tem uspešnim receptom je v ozadju namreč kar nekaj poskusov in testiranj, ki so zahtevala veliko mero potrpežljivosti. To zagotavlja, da je hladno stiskana hrana Kudo najvišje kvalitete. Zaradi svoje tehnologije se ohrani večina bistvenih hranil, to pa zagotavlja boljše prehranjevanje, prebavo in absorpcijo hranil.

Le najboljše za vašega ljubljenčka

V podjetju zagotavljajo dobrobit vseh psov. Hrano testirajo na domačih hišnih ljubljenčkih, živali pa jedo samo končne izdelke. Uporabljajo le sestavine lokalnega izvora, kar zagotavlja čim nižji ogljični odtis. Tudi sam postopek hladnega stiskanja porabi veliko manj energije. Zagotovite svojim psom le najboljše in jim postrezite s hladno stiskano hrano Kudo.

Kudo Coldpressed Dog Food

Prejšnji članekZdaj je skrajni čas za namestitev klime!
Naslednji članekDo čistega zraka s Samsung klimatsko napravo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.