Ste že poskrbeli za vgradnjo klimatske naprave?

Ženska stoji na hodniku, na steni je klimatska naprava

Visoke poletne temperature so že nastopile in v kolikor še nimate klimatske naprave, je zdaj skrajni čas, da poskrbite za poletno osvežitev. Poletja postajajo vse bolj vroča, zato se tudi potrebe po vgradnji klimatske naprave večajo. V nadaljevanju predstavljamo 5 modelov klim Daikin, znamke, ki je znana po svoji kvaliteti in dolgi življenjski dobi naprav.

Stylish

Ta klimatska naprava je na voljo v štirih barvnih različicah: beli, srebrni, črni in barvi temnega lesa. Odlikuje jo eleganten dizajn, ukrivljeni vogali in tanka oblika. Za svoj inovativni izgled in funkcionalnost je prejela nagrado Good Design Award. Pametna tipala optimizirajo delovne učinke, učinek Coanda optimalno izboljšuje razporejanje sobne temperature, izboljšani ventilator pa omogoča visoko učinkovitost z nizkimi ravnmi hrupa.

Emura

Ta model je idealen za vse, ki iščete sistem klimatiziranja zraka, ki združuje visoko učinkovitost in dizajn. Poleg hlajenja klimatska naprava zrak tudi očisti. Upravljate jo lahko z uporabniku prijaznim daljinskim krmilnikom ali intuitivno aplikacijo Onecta, ki vam omogoča upravljanje s pomočjo pametnih naprav.

Klimatska naprava Daikin Emura

Perfera

Ta vzdržljiva klimatska naprava ima 2-področno tipalo za zaznavanje gibanja, ki usmerja zrak stran od ljudi in samodejno preklopi v način varčevanja z energijo, če v prostoru ne zazna ljudi. Tridimenzionalni tok zraka zagotavlja, da je tudi v vogalih velikih prostorov vedno pravilna temperatura. Daikinova tehnologija Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in spore gliv ter odstranjuje neprijetne vonjave.

Comfora

Diskretna oblika z nežnimi in modernimi linijami je še posebej primerna za notranje arhitekturne izzive. Hladilno sredstvo R32 omogoča manjše vplive na okolje, klimatska naprava pa se lahko pohvali s tihim delovanjem do 20 dBA. Notranjo enoto lahko upravljate od koderkoli s pomočjo aplikacije, nadzorujete pa lahko tudi porabo energije. Program za sušenje omogoča zmanjšanje vlažnosti brez spreminjanja temperature prostora.

Klimatska napraa Daikin Comfora

Sensira

Ta enostavna, a učinkovita klimatska naprava je skorajda neslišna in zagotavlja miren nočni spanec. Nihajni kompresor z uporabo inverter tehnologije zagotavlja prihranke pri energiji, nižje tveganje za okvaro enote, tišje delovanje in manj vibracij. Napravo lahko upravljate od koderkoli s pomočje aplikacije.

Poskrbite za hladno in udobno poletje

Poskrbite, da vas nenadne visoke poletne temperature ne bodo presenetile in si zagotovite hladno oazo v vašem domu. Klimatske naprave Daikin so na voljo pri podjetju E2E d.o.o., celotno ponudbo lahko preverite na njihovi spletni strani.

info@e2e.si | 02 620 98 05 | Spletna stran

E2E d.o.o. vaš strokovni partner za klimatske naprave, toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje. E2E je uvoznik in distributer za DAIKIN, ROTEX, BLAUBERG in SPIROTECH.

Prejšnji članekKaj vse lahko naredimo in katere učinke za udobje lahko pridobimo s sodobnimi materiali za suho gradnjo
Naslednji članekZnanstveniki prvič odkrili živa bitja 149 metrov pod Antarktiko
info@e2e.si | 02 620 98 05 | Spletna stran

E2E d.o.o. vaš strokovni partner za klimatske naprave, toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje. E2E je uvoznik in distributer za DAIKIN, ROTEX, BLAUBERG in SPIROTECH.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.