ESTIA serija 5 – nove toplotne črpalke znamke Toshiba

Velika in mala – priljubljena toplotna črpalka znamke TOSHIBA se je povečala na obeh koncih močnostnega spektra. Za letošnjo kurilno sezono so že na voljo nove naprave ESTIA, ki učinkovito zagotavljajo toplo in mrzlo vodo. Najnovejše iz družine naprav ESTIA so 4,5 kW toplotna črpalka ter MONOBLOC 17 in 21 kW.

Mineva že 10 let, odkar je podjetje Toshiba naprave iz družine ESTIA prvič predstavilo na trgu. Nenehno izboljševanje in razširitev z modeli HiPower jih je danes pripeljalo že do 5. serije, ki po novem ponuja naprave od 4,5 pa vse do 16 kW ogrevalnih moči.

Prihranek energije in nižji stroški

Najmanjša izmed naprav – nova 4,5 kW toplotna črpalka, je zasnovana posebej za stanovanja ali enodružinske hiše, saj zagotavlja tiho delovanje in izredno nizke stroške ogrevanja.

Stroški ogrevanja

Stroški ogrevanja

Preizkušena tehnologija

Strojna oprema notranje naprave – hidro modula – ostaja nespremenjena, zato pa blesti z novo vgrajeno komfortno upravljalno enoto, pod pokrovom pa je opremljena s posodobljeno programsko opremo. Vgrajeni pomožni grelec s 3 kW moči popolnoma ustreza območju uporabe. Kot vse split toplotne črpalke ESTIA, tudi ta ob normalni notranji temperaturi brez težav deluje brez pomožnega grelca. Dolgoletno preizkušeno tehnologijo najdete tudi v zunanji napravi v obliki kompaktnega agregata z dvojnim kotalnim batnim kompresorjem. Ponaša se z izredno tihim delovanjem in visoko energijsko učinkovitostjo.

Primer vgradnje
Primer vgradnje

Številne funkcije z udobnim upravljanjem

Nova upravljalna enota nudi številne nove funkcije in pregledno upravljanje. Ta modul nadomešča dosedanjo enoto v vseh hidro modulih serije 5, možno pa ga je dobaviti tudi ločeno, kot dodatno daljinsko upravljanje. Vse standardne funkcije, kot so 2-consko upravljanje, zaščita pred zmrzovanjem, ojačitev z vročo vodo, stikalo proti legioneli, tedenski časomer in nočno delovanje še vedno ostajajo – dodani pa so številni novi funkcijski in prikazovalni parametri. Zahvaljujoč lažjemu dostopu do servisnih kod, je tudi vzdrževanje in popravilo s strani pooblaščenega servisa močno olajšano. Novosti pa uporabniku omogočajo tudi številne osebne prilagoditve.

Več informacij o toplotni črpalki ESTIA 4,5 kW  

Informacije o napravah celotne družine naprav TOSHIBA ESTIA SERIJE 5

ESTIA serija 5
ESTIA serija 5
info@energoplus.si | 080 30 21 | Spletna stran

Edini pooblaščeni distributer in serviser številnih priznanih blagovnih znamk prezračevanja, ogrevanja in klimatizacije, kot so Carrier, Toshiba, B.A.C., FlaktGroup (GEA), Airdale, Sabiana …

Prejšnji članekAlternativa kaminu z dimnikom? Kamin na bioetanol!
Naslednji članekDigitalno se enostavno splača
info@energoplus.si | 080 30 21 | Spletna stran

Edini pooblaščeni distributer in serviser številnih priznanih blagovnih znamk prezračevanja, ogrevanja in klimatizacije, kot so Carrier, Toshiba, B.A.C., FlaktGroup (GEA), Airdale, Sabiana …

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.