Digitalno se enostavno splača

Plačevanje z mobilno denarnico NLB Pay je ne le izjemno enostavno in priročno, temveč se vam tudi enostavno splača. Vsako sredo z nakupi v Big Bangu namreč prinaša tudi dodatne ugodnosti – ob plačilu nakupa nad 100 EUR z NLB Pay prejmete kupon v vrednosti 10 EUR.

Debele gotovinske denarnice ali iskanje plačilnih kartic po hlačnih žepih so preteklost. Z mobilno denarnico NLB Pay lahko enostavno lažje plačujete kar z mobilnim telefonom – preprosto, hitro in varno. Na brezstičnih prodajnih mestih odklenjen telefon z nameščeno mobilno denarnico NLB Pay le prislonite k terminalu in aplikacija sama izvede vse potrebno za plačilo. Enako preprosto lahko tudi dvigujete gotovino na izbranih brezstičnih bankomatih.

Ena mobilna denarnica za vse brezstične NLB Plačilne kartice

Mobilno denarnico NLB Pay si lahko iz spletne trgovine Google Play brezplačno naložite vsi uporabniki mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Android, poleg kartic NLB Maestro in NLB Mastercard pa lahko dodate tudi NLB Plačilni kartici Visa in Visa Premium. V eni mobilni denarnici lahko hranite in plačujete z več različnimi karticami, odvisno od plačilnega mesta in želja, za privzeto kartico pa lahko izberete tisto, s katero najpogosteje plačujete.

Ugodnosti v Big Bangu za uporabnike mobilne denarnice NLB Pay

UAU nakupi v Big Bangu bodo za vse, ki jih bodo enostavno opravili z mobilno denarnico NLB Pay, zdaj še bolj UAU, saj vas čaka izjemna ugodnost – za vsakih 100 EUR nakupa v Big Bangu z NLB Pay vas NLB in Big Bang nagradita s kuponom v vrednosti 10 EUR, ki ga lahko izkoristite ob naslednjem nakupu v Big Bangu. Digitalno se enostavno splača.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.