Edinstvena klimatska naprava

vitanest klimatska naprava

Stenska klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC model MSZ-LN je edinstvena klimatska naprava na trgu, tako na pogled kot funkcijsko.

Kaj pa jo naredi edinstveno?

  1. Oblikovanje, ki je veliko več kot le estetika

vitanest klimatska naprava

Ohišje notranje enote je ravnih linij in v posebnih lesketajočih se barvah, kar pritegne pozornost in pričara doživetje razkošja, sam material pa zagotavlja enak videz skozi celo življenjsko dobo naprave. Ne le ohišje, tudi vitalni deli notranje enote, so premazani s patentiranim premazom, ki preprečuje nalaganje prahu in podaljša življenjsko dobo klimatske naprave.

Dobavljiva je v štirih barvnih odtenkih: bela, biserno bela, oniks črna in rubinasto rdeča.  S to klimatsko napravo uživate in zaradi njenega izgleda izstopate a hkrati varčno klimatizirate prostor.

klimatska napravaklimatska naprava

2. Najvišja energijska učinkovitost in varčno delovanje

Modela hladilne moči 2,5 kW in 3,5 kW se uvrščata v energijski razred A+++, najvišji razred energijske učinkovitosti.

Inverterska tehnologija ni edina, ki pripomore k visoki energijski učinkovitosti, za to sta zaslužna tudi izmenjevalnik toplote z veliko površino izmenjave in infrardeči senzor, ki zaznava prisotnosti oseb v prostoru.

S pomočjo infrardečega senzorja imenovanega “I see sensor” naprava zazna ljudi v prostoru in prilagaja ter usmerja zračni tok glede na prisotnost. Dvojne lamele dobijo ukat, da zrak avtomatsko usmerijo na pravo mesto ob pravem času.

vitanest klimatska naprava3. Filtrirni sistem

Filter Plasma Quad omogoča nevtralizacijo mikroskopsko majhnih delcev (PM 2.5) ter virusov in bakterij, kar dobro dene občutljivim osebam.

4. Enostavno upravljanje, tudi na daljavo

Klimatsko napravo je mogoče upravljati prek daljinskega upravljalnika ali mobilne aplikacije MELCloud. Z uporabo mobilne aplikacije jo enostavno in na daljavo zaženete še preden pridete v prostor, na primer iz službe ali ob vračanju s potovanja.

  1. Ne le hlajenje, tudi ogrevanje pri izjemno nizkih zimskih temperaturah

V seriji modelov MSZ-LN ponujamo tudi modele, ki kot edini vir ogrevanja prostore učinkovito ogrevajo tudi pozimi, saj ogrevajo tudi do – 25 °Celzija zunanje temperature.

Klimatska naprava serije MSZ-LN si med vsemi klimatskimi napravami zasluži čisto petko. Za podrobne informacije o dobavi in mreži monterjev nas brezplačno pokličite prek številke 080 1959 ali pa poglejte TUKAJ.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekPrvi televizorji s certifikatom za zmogljivosti igranja iger
Naslednji članekKako se znebiti vonja po cigaretah v stanovanju?
logo Vitanest
info@vitanest.si|080 1959| Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.