Prvi televizorji s certifikatom za zmogljivosti igranja iger

Neo QLED igranje igric

Štirje modeli Samsung Neo QLED televizorjev, predstavljeni letos, so prejeli priznanje za zmogljivost igranja iger – Samsung Neo QLED televizorji namreč nudijo vhodne zaostanke pod 10 ms in HDR s svetlostjo več kot 1000 nitov.

Samsung Neo QLED televizorji so prvi televizorji, ki so kadarkoli prejeli takšen certifikat s strani Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), cenjenega inštitut za elektrotehniško certificiranje v Nemčiji.

Neo QLEDTestiranja televizorjev

Vsak televizor je bil vključen v strog postopek testiranja, v katerem se je ugotovilo, da televizorji ustrezajo vsem standardom in resnično nudijo izjemno izkušnjo igranja iger.

Ne samo, da Neo QLED televizorji omogočajo zamude manjše od 10 ms in HDR s svetilnostjo 1000 nitov, ampak tudi vključujejo FreeSync Premium Pro podporo, ki optimizira kontrast – svetlejše scene so tako še bolj svetle, temne pa temnejše.

Samsung Neo QLED televizorji zagotavljajo natančnejše podrobnosti in neverjetne barve zaradi svoje zmožnosti prikazovanja 100-odstotnega volumna barv in 12-bitnega nadzora osvetlitve ozadja. Wide Game View in Game Bar funkciji pa zagotavljata širšo izkušnjo gledanja z razmerjema 21:9 in 32: 9 ter možnost hitrega preverjanja različnih informacij o igrah. Za informacij najdete na www.samsung.com.

Neo QLED televizor

 

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Prejšnji članekPustimo vlago zunaj in bivajmo zdravo
Naslednji članekEdinstvena klimatska naprava
Logo Samsung

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.