Pan-Jan, že tretjič trgovec leta

Letos smo že tretjič prejemniki priznanje za Trgovca leta, ki ga podeljuje uradni uvoznik Porsche Slovenija, d. o. o. Smo izredno ponosni in je potrditev kontinuitete našega dobrega dela. Leta 2015 in 2017 smo nagrado prejeli za salon v Ivančni Gorici, z letošnjim letom se je v klub zmagovalcev vpisal salon v Trebnjem.

Vodstvo avtohiše Pan-Jan prejme priznanje trgovec leta 2019Priznanje temelji na oceni uvoznika po strogih kriterijih prodajnih rezultatov, tržnega deleža, analiza prodaje in servisa ter izkušnje skrivnostnega kupca. Na vseh področjih smo dosegli zavidljive rezultate, ki potrjujejo, da delamo dobro in so navdih za prihodnost. »V veliko zadovoljstvo mi je, da smo uspeli zmagati v tekmi odličnih konkurenčnih salonov po zahtevnih kriterijih uvoznika in prejeli to prestižno priznanje. Za uspeh so zaslužni vsi sodelavci tako v salonu, kot na servisu in tudi vsi ostali zaposleni, s katerimi si dnevno delimo ekipni zmagovalni duh in poslanstvo ponuditi našim strankam le najboljše. Naši zaposleni so naši najboljši ambasadorji podjetja. Za nas je nagrada potrditev, da smo na pravi poti. Vodilo našega podjetja je, da delamo dobro, kakovostno in če je le mogoče presegamo pričakovanja naših strank. Zavedamo se, da je navdušena stranka naš najboljši promotor, ki ponese naše dobro ime naprej. Kot delodajalcu nam je v prvi vrsti pomembno, da so zaposleni v podjetju zadovoljni s svojim delom in delovnimi pogoji in se počutijo cenjeno. Tako lahko delajo dobro, vse to pa se odraža v profesionalnem odnosu do strank. Zavedam se, da vse to ni samo po sebi umevno in zato svoja znanja in načine vodenja vsakodnevno izpopolnjujem.« je ob tem povedala direktorica, Anita Prijatelj.

Pred dvema letoma smo z odprtjem novega salona vozil Kia v Ivančni Gorici in razširitvijo centra rabljenih vozil povečali število zaposlenih na več kot 50. Podjetniška pot ni vedno lahka, me pa vedno znova motivirajo zadovoljni zaposleni in zadovoljne stranke, dobri prodajni rezultati in priznanja, ki dokazujejo, da delamo dobro in da je to opaženo v širšem prostoru. V ponos nam je je tudi uvrstitev v finale izbora Zlata nit, ki izpostavlja najboljše zaposlovalce oziroma podjetja z najboljšimi odnosi med zaposlenimi in vodstvom.

Pred nami pa je nov izziv, imenovan e-mobilnost.

»E-mobilnost prihaja, to je dejstvo. Ali bomo v Sloveniji znali to izkoristiti v celoti in spremeniti naš način sprejemanja novih tehnologij, pa je odvisno od posameznikov. Z e-mobilnostjo je potrebno spremeniti tudi življenjski slog. Mi v tej smeri že delujemo – pričeli smo s projektom postavitve hitrih polnilnic za električna vozila na obeh lokacijah salonov, tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici. Dela so v teku in predvidevamo, da bomo spomladi že lahko polnili prva električna vozila. V ponudbi imamo poleg električnih in hibridnih vozil tudi vso potrebno opremo za polnjenje vozil za gospodinjstva, za izdelavo fotovoltaičnih sistemov, hranilnike električne energije, financiranje projektov ter vso servisno in tehnično podporo.«

Inovativnost, dober odnos med vodstvom podjetja in zaposlenimi ter profesionalen in srčen odnos do strank bodo temelji naše naravnanosti tudi v prihodnje. V veliko veselje nam je zadovoljstvo tako zaposlenih kot strank in seveda dobri prodajni rezultati, ki so opazni tudi širše in o katerih govorijo številne nagrade.

Vizija avtohiše Pan-Jan na poti poslovne rasti je nenehno izpopolnjevanje in s tem preseganje pričakovanj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.