Applov električni avtomobil naj bi na trg prišel leta 2019

Multimedijski gigant Apple še vedno javnosti ni razkril ničesar o svojem električnem avtomobilu, ki naj bi se imenoval Titan.

Vendar pa vsake toliko časa v javnost pride kakšna novica. Neimenovani,a zanesljivi vir, je časopisni hiši Wall Street Journal namreč sugeriral, da je Applov odbor, odgovoren za projekt, sklenil, da naj bi Titan prišel na trg v letu 2019.

 

Prejšnja poročila so zatrjevala, da naj bi Apple lansiral svoj električni avtomobil v letu 2020, tako da ta sprememba očitno namiguje, da je Apple pospešil razvoj. Na avtomobilu naj bi delala kar 600-članska ekipa.

 

Vse kaže na to, da bo Applov avto vsekakor imel elektromotor, vendar ni pričakovati, da bi ta bil popolnoma avtonomen. Tehnologija, da bi se avto vozil sam je trenutno zelo aktualna, vendar pa poročila pravijo, da Apple vsaj s svojim prvim avtomobilom še ne bi šel v to smer in da bo avto kljub vsem treba voziti na klasičen način. Na žalost pa interni viri niso mogli pridobiti nikakršnih slik novega avtomobila, kar namiguje na to, da je oblika še v razvojni fazi.  

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.