Zaključek javnega razpisa za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije za obdobje 2016 do 2020

Ministrstvo za infastrukturo objavlja obvestilo o porabi sredstev »Javnega razpisa za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije za obdobje 2016 do 2020 (oznaka: JR DO OVE 2016)«.

Ministrstvo za infrastrukturo je v Uradnem listu št. 70/2016 objavilo javni razpis DO OVE 2016 za dodelitev nepovratnih sredstev v višini 8 milijonov EUR za sofinanciranje projektov daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije, ki so zgrajeni v Republiki Sloveniji. Javni razpis za sofinanciranje projektov, ki ga financira Evropska unija iz Kohezijskega sklada, se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 (OP EKP 2014-2020), prednostne osi “Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja”, prednostne naložbe “Spodbujanje proizvodnje in distribucije energije, ki izvira iz obnovljivih virov”.

Na podlagi 8. točke javnega razpisa sporočamo, da je javni razpis z dnem 27. 2. 2017 zaradi porabe sredstev zaključen. Vloge, prejete za naslednje odpiranje, bodo po objavi tega obvestila zavržene kot prepozne ter vrnjene prijavitelju.

Nov javni razpis za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije bo objavljen predvidoma še v prvi polovici leta 2017.

Povezava na obvestilo o porabi sredstev

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.