Smo pravilno napovedali najbolj priljubljene sladolede poletja?

Skodelica sladoleda na odeji, na kateri so tudi vejice sivke

Poletje je v zadnjem izdihljaju, vendar nas trenutne visoke temperature še držijo v poletnem razpoloženju. Sladoled je zato še vedno aktualen pri ohladitvi in razvajanju v zadnjih vročih dneh poletja. Nekateri okusi so nas letos presenetili in pustili nepozaben vtis. So se naše napovedi pred poletjem uresničile? Smo pravilno napovedali top sladolede poletja? Poglejmo, o katerih okusih je govora.

Breskev-bezgov cvet za vroče dni

Je kaj bolj primernega za vroče dni, kot sta breskev in bezeg? Prav res bi težko našli kaj bolj svežega in pristnega, kar sta lastnosti, ki jih zlahka pripišemo tudi temu okusu sladoleda. Dišeča pravljica, nenadgradljiva vsebina in poletni sprehodi pod sončnimi žarki. Vse je bilo drugače in vse bo drugače s tem okusom sladoleda.

Mango nikoli ne razočara

Vsake toliko svet zajame trend okusov, ki je letos pripadel oziroma še vedno pripada mangu. Mangov sladoled prinaša tropske dežele, poležavanje pod palmami in plavanje v kristalno jasnem oceanu. Gre za 100 % veganski sladoled, ki ne vsebuje umetnih arom in barvil. Če ste kadarkoli potrebovali navdih za sladoled, potem je mango pravi za vas.

Najboljši sadni sladoledi z najboljšimi sestavinami
Najboljši sadni sladoledi z najboljšimi sestavinami

Sivka v cvetu mediterana

Čim se bliža konec poletja, takoj se prične obujanje spominov na izlete in počitnice. S tem ni nič narobe, saj so obiski morja stalnica in tradicija. Skoraj v tolikšni meri kot sladoled na poletni dan. Okus cvet mediterana prinaša izstopajoč okus sivke, ki vsakega spomni na prelestne mediteranske okraje. Sproščujoč, osvežilen in pomirjajoč okus sladoleda, ki je popoln za vse dni v letu.

Najboljši sladoledi z najboljšimi sestavinami

Podjetje Rokmar d.o.o. skrbi za najboljše sestavine za sladoled. Baze, aromati, dekorji in druge sestavine, ki sladoled naredijo najboljši, najbolj sočen, najbolj okusen in nasploh nepozabljiv.

logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekStari Hrast z modernim pridihom in tradicijo
Naslednji članekRenault bo kmalu razkril električni Hippie Caviar Motel
logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.