Renault bo kmalu razkril električni Hippie Caviar Motel

Renault Hippie Caviar Motel bo prvič prikazan septembra 2022
Renault Hippie Caviar Motel bo prvič prikazan septembra 2022 Photo by on renault

Renault Hippie Caviar Motel naj bi predstavljal začetek novega poglavja pobega iz vsakdanjika. Zasnovan je na podlagi Renaulta Kangoo E-Tech Electric in bo tako predstavljal zavetje za ljubitelje športa, pustolovščin in aktivnosti. Renault je že napovedal razkritje prenekaterih skrivnosti v sredini septembra 2022, do tiste predstavitve na razstavi IAA Transportation v Hannovru, pa se bomo prepustili informacijam.

Renault Hippie Caviar Motel prihaja septembra

Renault Hippie Caviar Motel je predelava podaljšanega novega Kangooja E-Tech Electric. Gre za potujoče, prilagodljivo in živahno zavetje za pustolovce in ljubitelje športa, ki hrepenijo po življenju in dejavnostih na prostem. Ustvarjalci pravijo, da je zasnovan kot bazni tabor, ki se lahko premakne iz enega na drug kraj.

Hippie Caviar Motel ima doseg 285 kilometrov, v le 30 minutah pa naj bi lahko ta doseg povečali za 170 kilometrov. Slednji podatek se bo najverjetneje še nekoliko spremenil, saj jih Renault še ni razkril.

Renault bo še letos predstavil svoj novi koncept
Renault bo še letos predstavil svoj novi koncept Photo by on renault

Renault Hippie Caviar Motel bo za ljubitelje aktivnosti

Strešna nosilca omogočata prevoz smuči, obenem pa ostaja dovolj prostora za veliko panoramsko strešno okno, skozi katerega je možno občudovati zvezde, ko se sedežno klop preobrazi v udobno posteljo za eno osebo. Spomnimo, da je Renault lansko leto predstavil prototip Hippie Caviar Hotel, ki je temeljil na modelu Trafic. Bil je odgovor na naraščajoče hrepenenje po potovanju in možnostih opazovanja narave v idiličnem okolju z vsem udobjem in storitvah hotela s petimi zvezdicami.

Julija letos je bil v redno prodajo uveden Renault Trafic SpaceNomad, ki je prva tovrstna tovarniško predelana različica tega kombija. Renault zdaj z novim razstavnim prototipom  Hippie Caviar Motel predstavlja drugo dejanje svoje strategije izdelkov za prosti čas.

Renault Hippie Caviar Motel E-Tech Showcar

Prejšnji članekSmo pravilno napovedali najbolj priljubljene sladolede poletja?
Naslednji članekSwisspearl plošče: Prednosti fasadnih plošč swisspearl

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.