Sesalnik Galaxy Suzuka Aqua pred sabo sesa, za sabo mokro briše!

Ali je možno hkrati tla posesati in mokro obrisati? Da, možno je! To vam omogoča najnovejši robotski sesalnik Galaxy Suzuka Aqua, ki je trenutno kot edini robotski sesalnik, hkrati sesa in za sabo s toplim zrakom posuši. Istočasno pa se popolnoma znebite mikro prahu in alergenov.

Ali ste vedeli, da 4-članska družina v enem tednu povprečno naredi za 1 liter prahu, smeti, las, drobtin …., kjer imajo dlakave hišne ljubljenčke, je tega seveda še več?

Galaxy Suzuka Aqua je nova generacija robotskih sesalnikov, ki je daleč pred klasičnimi robotskimi sesalniki, saj nudi dve vrsti sesanja. Klasično krtačno sesanje in vakuumsko turbinsko sesanje – to mu omogočata dve različni šobi. Za preproge, tapisone, itisone, vstavite šobo s krtačo s katero boste lahko posesali in skrtačili talno podlago. Za gladka tla pa vstavite vakuumsko šobo, ki vam s turbinsko močjo posesa smeti in prah, predvsem pa se zelo dobro izkaže pri sesanju živalskih dlak, ki se v tem primeru nimajo kam naviti, zato ni nadležnega čiščenja krtače in ležajev.

Če robotskemu sesalniku Galaxy Suzuka Aqua dodate rezervoar za vodo pa bo robot pred sabo sesal, za sabo pa mokro brisal. Brisalna krpa se za izjemen učinek enakomerno oskrbuje preko treh kapalnih točk, za krpo pa topel zrak, ki ga robot izpihuje skozi reže pa talno površino posuši, kar preprečuje, da bi se vlaga na parketu in laminatu predolgo zadržala, ali da bi se delale lise na sijajnih površinah.

Sesalnik z eno polnitvijo deluje od 80 do 120 minut, baterija pa se napolni prej kot v 120 minutah. 3-slojni HEPA filter zadrži delce večje od 0,3 mikrone oziroma do 99,5% mikro praha. To pomeni, da z rednim dnevnim sesanjem, se ob gibanju po prostoru prah ne more dvigovati in usedati na pohištvo. To je pa zelo pomembno za osebe, ki so alergične na hišni prah in pršice.

S pomočjo daljinskega upravljalnika lahko izberete avtomatski način čiščenja, cikcak čiščenje, čiščenje ob robovih, točkovni za intenzivno čiščenje določenega mesta in čiščenje kotov, omogočana je pa tudi časovna nastavitev vklopa in začetka čiščenja za vsak dan posebej.

Več informacij lahko dobite na razstavnem prostru podjetja Bralko d.o.o. na sejmu Ambient v Ljubljani v hali C, kjer lahko izkoristite tudi sejemski popust, cena na sejmu je znižana iz 450 na 320 evrov.

Kako deluje robotski sesalnik Suzuka Aqua v živo si poglejte v spodnjem videu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.