SEJEM LOVSTVA, RIBIŠTVA IN AKTIVNOSTI V NARAVI Z DVAJSETLETNO TRADICIJO VABI K SVEŽEMU DRUŽENJU V GORNJO RADGONO

Tekmovanje v kuhanju lovskega golaža in ribje čorbe

Mednarodni bienalni sejem ribištva in lovstva bo v Gornji Radgoni od petka, 5. do nedelje, 7. aprila 2024 od 9.00 do 18.00 ponovno največji praznik ljubiteljev narave v sosedski regiji štirih držav. Lovcem, ribičem, kinologom in vsem, ki prisegajo na druženje z neokrnjenim okoljem, bo ponujal opremo, oblačila in turistične destinacije. Na skoraj 10.000 m2 razstavnih površin se bo predstavilo 170 razstavljavcev iz 13 držav. Velika razstava starodobnikov “Avto-moto klasika” se bo razprostirala na dodatnih 5.000 m2. Krovne slovenske lovske, ribiške, naravovarstvene in turistične organizacije pripravljajo v sodelovanju s svojimi mednarodnimi partnericami pestro strokovno, tekmovalno in družabno dogajanje. Veliko pozornosti bodo namenile mladim, ki jih bodo za dejavno druženje z naravo navduševale z zanimivimi predstavitvami in aktivnostmi. Izjemno pestro sejemsko dogajanje z atraktivnimi razstavami, predstavami, nagradnimi igrami, pokušnjami ribjih in divjačinskih jedi, številnimi možnostmi za preizkus strelskih spretnosti, predstavitvijo puškarskega poklica, druženjem z lovskimi psi in pticami ujedami, ogledom živih domorodnih rib v umetnem ribniku, razstavo malih živali, nastopi lovskih rogistov in lovskih pevskih zborov, z aktualnimi strokovnimi dogodki in izobraževanji, razstavo gob, predstavitvami starodobnih vozil ter zamislimi za potepe v naravo vabi na sejem vse generacije!

Oprema za lov

Za bogat program predstavitev in dogajanja, posvečenega naravi, so poskrbeli Lovska zveza Slovenije, Društvo slovenskih lovk, Ribiška zveza Slovenije in regijske ribiške družine, Center za promocijo in pospeševanje športnega ribolova in ribiškega turizma Racoon d.o.o., MKGP, Direktorat za gozdarstvo in lovstvo, Kinološka zveza Slovenije, Društvo ljubiteljev ptičarjev, Strelska zveza Slovenije, Slovenska zveza za sokolarstvo in zaščito ptic ujed, Turistična zveza Slovenije, Društvo gojiteljev gob Slovenije … Sočasna velika razstava starodobnih vozil »AVTO-MOTO KLASIKA« v organizaciji Zveze SVS – Zveze slovenskih društev ljubiteljev starodobnih vozil pa bo prikazovala skrb za naravo z ohranjanjem tehnične dediščine in bo posvečena vsem vrstam starodobnega transporta in tehnike.

Osrednji sejem lovstva in ribištva z dvajsetletno tradicijo

Vabi vas bogat program druženja z naravo! https://www.sejem-lov.si/wp-content/uploads/sites/6/2024/03/Program-dogajanja-Lov-Ribolov.pdf

Ugodna vstopnina in popusti https://www.sejem-lov.si/za-obiskovalce/odpiralni-cas-in-vstopnice/

Tu pa je še posebno povabilo Michaela Leopolda … https://youtu.be/xlDfSsfknFY?feature=shared

Več informacij: https://www.sejem-lov.si/

marketing2 [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekPri 36 letih se je upokojil, razkriva, kako mu je uspelo: To je znesek, ki sem ga prihranil vsak mesec, a pazite na čem!
Naslednji članekČe vas ustavi prometna policija, na to vprašanje vedno odgovorite z ‘ne’! To je razlog zakaj …
marketing2 [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.