Rokmar – najbolj sladko goriško podjetje

Korneta sladoleda na leseni deski, ki leži na servetu, zraven so vejice rož

Rokmar d. o. o. je goriško podjetje, ki že tri desetletja izdeluje vrhunske sladolede in vroče čokolade. V svoji ponudbi imajo sestavine najvišje kakovosti, iz katerih sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. Podjetje deluje že od leta 1991, v treh desetletjih pa so svoje formulacije izpopolnili do potankosti.

Vrhunske sestavine so ključnega pomena

V njihovi ponudbi se nahajajo baze za sladoled na mlečni in vodni osnovi, za sadne in mlečne sladolede. Vse baze so brez palmovega olja, hidrogeniranih maščob ali glutena. Poleg najrazličnejših baz ponujajo še aromate, toppinge in dekorje ali prelive, s čimer lahko sladoledarji ustvarijo bogate okuse sladoleda.

Skodelica s kepicami sladoleda

V ponudbi imajo tudi pripravljene izdelke za izdelavo soft ice sladoleda. Gre za praškaste mešanice različnih okusov za takojšnjo pripravo točenega sladoleda.

Slastne vroče čokolade za zimske mesece

Poleg slastnega sladoleda pri Rokmarju ponujajo tudi božanske vroče čokolade. V njihovi blagovni znamki Chocomar se nahaja kar 15 različnih okus vročih čokolad. Rokmar je vodilni proizvajalec vroče čokolade na veleprodajnem in maloprodajnem trgu v Sloveniji. Vroče čokolade in kakav vsebujejo visok delež kakavovih zrn, zato spadajo med superživila.

Roka drži skodelico vroče čokolade

Ponos Goriške

Prepoznavnost in uspeh Rokmarja zagotavljata lokalen ponos Goriške, kjer se nahajajo. Zaposleni s ponosom širijo zgodbo sladoleda in vroče čokolade, podjetje pa sodeluje tudi na slovenskih in tujih sejmih. Ponujajo tudi izobraževanja, kjer se lahko naučite izdelati slasten sladoled in odlične sladice iz enakih sestavin kot za sladoled. Preverite, če vaš bližnji lokal ponuja Rokmarjev sladoled in se prepričajte o kakovosti okusa!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekMarlesov pomladni dan odprtih vrat – dobrodošli v najsodobnejšem konceptu bivanja
Naslednji članekAprila izplačane plače bodo višje
logo rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.