Marlesov pomladni dan odprtih vrat – dobrodošli v najsodobnejšem konceptu bivanja

marles

Vabljeni na prvi pomladni MARLESOV DAN ODPRTIH VRAT
KDAJ? 2. april 2022 | od 10. do 14. ure

V podjetju Marles hiše, vodilnem, najstarejšem in največjem slovenskemu proizvajalcu montažnih objektov v Sloveniji, bodo v soboto 02. aprila 2022, med 10. in 14. uro, na prvem pomladnem dnevu odprtih vrat, v neposredni bližini Ivančne Gorice predstavili skoraj nič-energijsko hišo individualnega dizajna ter na lokaciji Drenov Grič v Občini Vrhnika sodobno naselje energetsko varčnih lesenih hiš.

Marles
Skoraj nič-energijska hiša individualnega dizajna.

Podjetje Marles hiše, vas vabi na ekskluziven dvojni dan odprtih vrat, ki se bo odvijal na dveh lokacijah, in sicer na Drenovem griču pri Ljubljani in v neposredni bližini Ivančne Gorice.

DRENovo

Na dogodku bo organiziran voden ogled naselja DRENovo, ki je umeščeno na obrobju krajinskega parka med Ljubljano in Vrhniko. Zasnovano je z mislijo na bivanjske potrebe sodobnega uporabnika, ki želi dobrobiti bivanja v bližini mesta združiti z neposrednostjo narave in miru.

marles
Naselje energetsko varčnih hiš – DRENovo

Skoraj nič-energijske hiše z urejeno okolico dokončane na ključ s premišljeno razporeditvijo notranjih prostorov, se ponašajo  z izjemno funkcionalno razporeditvijo prostorov in maksimalnim občutkom prostornosti in intimnosti. Izjemno pomembna je vključenost objektov v naravo, samoumevni so energetska učinkovitost in visoko bivalno udobje. Poudarjena je povezava okolice z notranjim prostorom, narave z gradnjo. V sklopu soseske so urejene rekreacijske površine in območja za druženje ter drugih storitev, ki olajšajo bivanje samskim, mladim družinam in starejšim.  Hitra dostopnost potrebne infrastrukture in javnih ustanov vsakodnevno prihrani dragocen čas, ki ga lahko namenite sebi, družini ali sprostitvi v naravi.  Postavljeni so nadstreški za avtomobile, ograje, urejeno je tlakovanje in ozelenitev okolice vsake hiše.

 

V naselju Drenovo je predvidenih skupno 78 montažnih lesenih vrstnih hiš z bivalno površino ca. 150 m2 in pripadajočim zemljiščem od 140 m2 naprej. Hiše so zasnovane v dveh različnih tipih in grajene v več sklopih. Trenutno so zgrajeni 3 sklopi po 9 stanovanjskih hiš.

V bližini nastajajoče soseske so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta ter rekreacijske površine. Tu boste deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta. Zasnova naselja se spogleduje s hribovitimi Polhograjskimi dolomiti, ki se raztezajo nedaleč proti severu, hkrati pa zagotavlja ugodno infrastrukturno povezavo s prestolnico, do katere je le 8,5,km oz. do središča Ljubljane 20 minut.

marlesSkoraj nič-energijska hiše HJ individualnega dizajna

Istega dne bo v neposredni bližini Ivančne Gorice predstavljena individualna hiša HJ, ki je odličen primer skoraj nič-energijske gradnje. Zasnova hiše zgrajene na ključ sloni na novi interpretaciji brezčasnosti čistih arhitekturnih linij. Pomembno vlogo igra razgibanost prostorov, ki je z individualno zasnovo popolnoma prilagojena strankinim željam po strogi meji med zaključkom delovnika in sproščenim pričetkom prostih uric

Dinamična, ekonomična in nadvse funkcionalna zasnova enodružinske hiše je vodila k arhitekturni rešitvi, s katero so lastniki presegli ustaljene okvire in si zagotovili sodoben in trajnostno naravnan življenjski slog. Hiša je grajena v sistemu MEGA PLUS N10 z inštalacijsko ravnino, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje.

Gre za arhitekturno dovršeno hišo, ki je tlorisno prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Lastnika cenita dobro arhitekturo, zelo jima je všeč modernizem in ravna geometrična zasnova stavbe. Snovanje zasnove hiše sta zaupala izkušenim Marlesovim arhitektom, medtem ko se je notranji dizajn snoval pod taktirko arhitekturnega biroja specializiranega za ureditev notranjega interierja.

Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki hiši HJ dajejo pečat uresničitve vizije vrhunskega bivalnega udobja, ki dobi svojo nadgradnjo z galerijo, ki poveže središče dnevnega prostora z vsemi prostori v zgornji etaži.

marles

Svetovanje iz prve roke

 

Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Zato bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Prav tako bodo odgovarjali na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2022, ki smo jih združili v tri pakete: Intelligence, Future, Design in Clean Enargy, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.

Na dnevu odprtih vrat bo med drugim predstavljen tudi koncept Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.

Predanost najvišji kakovosti

V Marlesu že osem desetletij narekujemo razvojne smernice in smo globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov, zato smo ponosni, da se ponašamo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno smo usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Naš cilj je, da omogočimo kupcem zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa vam in vsem poslovnim partnerjem ponuditi storitve na najvišji poslovni ravni.

Vabljeni v našo družbo!

Potek dneva odprtih vrat in prijava

Datum: sobota, 2. april 2022*

Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na  telefonski številki 02/429 45 03  in na elektronskem naslovu info@marles.com.

*Dogodek bo organiziran z največjo skrbnostjo v skladu z vsemi smernicami in navodili, ki nam jih določa Nacionalni inštitut za javno zdravje z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2

 

 

 

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekKako saniramo posedene temelje?
Naslednji članekRokmar – najbolj sladko goriško podjetje
logo Marles

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.