Recept: sladoled Manguja

Skodelica sladoleda, poleg je zvrhana žlica sladoleda

Pasijonka ali marakuja je izredno osvežilen sadež, ki tudi pri nas pridobiva na priljubljenosti. Še posebej okusen je poleti, ko nam zaradi vročine dišijo bolj osvežilni okusi. Marakuja v sladoledu? Obvezna sladica tega poletja!

Za izdelavo sladoleda MANGUJA potrebujete:

Navodila za pripravo

  1. Za izdelavo sladoleda najprej pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat MARAKUJA.

  2. Pripravljenemu sladoledu med izmetavanjem iz stroja dodajamo dekor MANGOBEL.

  3. Banjico lahko pripravimo ravno ali v hrib. Za ravno banjico najprej izmečemo nekaj sladoleda, plast poravnamo in jo premažemo z dekorjem. Postopek ponavljamo do želene višine.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekZelena streha za lepši jutri
Naslednji članekTa najdba bo Indijo spremenil v velesilo!
logo rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.