Prihod električnega Harley-Davidsona

Proti koncu meseca junija 2014 je na internetnem kanalu za deljenje posnetkov Youtube veliko pozornosti pritegnil krajši film, ki je predstavil novo generacijo motociklov s strani ameriškega proizvajalca Harley – Davidson.
Ker je dober zvok skoraj nepogrešljiv del motorja, so se v svoji kampanji osredotočili predvsem na to. “Nezgrešljiv nov zvok,” je ena od obljub, ki so bile del prve napovedi prihajajočega prvega električnega Harley-Davidson motorja. Njihov novi motor, ki se skriva pod imenom projekt LiveWire zato proizvaja unikaten zvok, ki spominja na letalsko turbino, izdelovalce pa vseeno skrbi, kako bodo ljubitelji znamke sprejeli odsotnost nekaterih podpisnih elementov njihovih dosedanjih dvokolesnih mrcin, vključujoč dvojni V-motor in kromirane izpušne cevi. 

 

Kljub temu pa ima motor impresivne karakteristike – 74 konjskih moči in končno hitrost okoli 160 kilometrov na uro. Trenutno poteka v New Yorku promocijska turneja, kjer bodo svoje nove zamisli predstavili potencialnim kupcem.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.