Prelistajte nov Rokmarjev katalog za leto 2022!

Korneti različnih sladoledov

Goriško podjetje Rokmar d. o. o. že tri desetletja ustvarja slastne sladice, ki navdušujejo še tako zahtevne sladokusce. V svoji ponudbi imajo najrazličnejše okuse sladoledov in vročih čokolad, ki ne vsebujejo palminega olja in se lahko pohvalijo s certifikatom GMO-Free. V podjetju so za letošnjo sezono pripravili nov katalog, kjer so predstavili kar nekaj slastnih novosti.

Novi okusi aromatov

Si privrženec klasičnih sladoledov in obožuješ okus po oreščkih? Letošnjo novost predstavlja pasta arašidov (arašidi pesto –  drobljeni 100 % arašidi). Mlečni aromati v pasti se lahko pohvalijo s kar nekaj novimi okusi, in sicer 1001 noč, creme brulee, cupcake, bisquit in spektakular. Ljubitelje cvetličnih in zeliščnih aromatov pa bosta navdušila dišeči prepih in breskev-bezgov cvet.

Oboževalci vanilijevega sladoleda bodo navdušeni nad široko ponudbo različnih okusov. Vanilija delis in vanilija bourbon prihajata iz Madagaskarja in se lahko pohvalita s certifikatom. Vanilija bourbon ima značilen okus po vaniliji z noto sladke čokolade, vanilija delis pa ima vonj po sadju.

Slaščice na okrašeni mizi

Sladoledna zabava

Radi pripravljate tematske zabave? Pripravite zabavo s sladoledi! Na njej lahko preizkusite nov okus rok cheri in druge slastne party aromate. Okrasite jih lahko z novimi sadnimi dekorji (borovnica, amarena blend, granatno jabolko) ali mlečnimi dekorji Lindi Krem (lindi koko, lindi kikiriki, lindi vanilija bourbon). Za ekstra užitek pa lahko preizkusite mlečne krok dekorje, ki vsebujejo hrustljave koščke različnih polnil (med novosti spadajo crumble caramel, lindi spektakular, lindi frutalina in tiramisu).

Dekoracija za vsak okus

Za piko na i so pri Rokmarju v svojo ponudbo dodali nove posipe in dekoracijo, in sicer crumbles oris, crumbles gold in karamelne kristalčke. Ti bodo poskrbeli za slastno češnjo na vrhu božanskega sladoleda, v katerem bodo uživali tako otroci kot odrasli. Zakaj bi jedli dolgočasen sladoled, če je lahko vsaka kepica nekaj posebnega?

Dodatna vege ponudba

Razpon veganstva je pripomogel k večjemu povpraševanju po veganskih okusih sladoleda in v podjetju Rokmar imajo na voljo že kar nekaj veganskih okusov. Letos so ponudbi dodali še žlahten okus temne čokolade.

Skodelice z različnimi okusi sladoleda

Poleg novega okusa temne čokolade so veganom pripravili še 5 novih baz sladoledov! Trije so dietetični z manj maščobami in ne vsebujejo sladkorja (saharoze), fruktoze, mleka in glutena. Primerni so tudi za LCHF dieto.

Najbolj sladki užitki

Vsi ljubitelje peke pa bodo navdušeni nad novimi okusi glazure Mirror Glaze, ki je že pripravljena na uporabo in se na torti ne strdi, pač pa tvori mehek gel. Je brez želatine (super novica za vegetarijance in vegane), enostavna za uporabo in odličnega okusa. Na voljo so okusi amarena, bela čokolada, čokolada, jagoda, karamel, neutral in pomaranča.

Celotna ponudba Rokmarjevih izdelov je na voljo na njihovi spletni strani, spremljaj pa tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Več informacij dobiš tudi na njihovem elektronskem naslovu info@rokmar.si. Prepusti se sladkanju in si privošči najboljši sladoled v Sloveniji!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekPodjetje Skrivnosti udobja predstavlja naravne posteljne vložke
Naslednji članekKavna usedlina: uporaba na vrtu
logo rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.